Δέλλας - Μαστροκώστα: Καταστράφηκαν οικονομικά λόγω Κύπρου

08.04.2013
Θύματα των τελευταίων οδυνηρών οικονομικών εξελίξεων στην Κύπρο με το κούρεμα των καταθέσεων έπεσαν και ο Τραϊανός Δέλλας με την Γωγώ Μαστροκώστα.

Οι κόποι χρόνων και από τους δυο εξανεμίστηκαν εν μία νυκτί , αφού σχεδόν το σύνολο των χρημάτων τους βρισκόταν στις δύο μεγάλες κυπριακές τράπεζες, τη Λαϊκή και την Κύπρου, ενώ είχαν επενδύσεις και σε ακίνητα στη Μεγαλόνησο.

Το 2008, ο Δέλλας πήρε μεταγραφή για την Ανόρθωση και με την Γωγώ μετακόμισαν οικογενειακώς στην Κύπρο. Η περίοδος εκείνη (μέχρι το 2010) είχε χαρακτηριστεί ως η «χρυσή εποχή» της Κύπρου και το ζευγάρι μετέφερε σχεδόν όλα τους τα χρήματα στο νησί.

Μάλιστα, έκαναν κι επενδύσεις εκεί, αγοράζοντας ακίνητα, έβαλαν χρήματα σε εταιρείες, ενώ σχεδόν το σύνολο των χρημάτων τους ήταν κατατεθειμένο στις κυπριακές τράπεζες. Πράγμα, που σημαίνει ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η περιουσία του διάσημου ζεύγους, μειώνεται δραματικά.

«Μας κλέβουν και δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα», δηλώνει ο Δέλλας στην Real life. Ωστόσο, όπως λέει, δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά το μέγεθος της ζημιάς, αφού πιστεύει ότι η κρίση στην κυπριακή οικονομία θα έχει και άλλες συνέπειες.

Πηγή: Real Life