Πες το μου κι αυτό: Θα γίνει γιαγιά η Βίσση;

27.03.2013
Το ακούσαμε κι αυτό και δε μένει να το ζήσουμε κιόλας. Η Άννα Βίσση θα γίνει γιαγιά!!!

Η αοιδός εδώ και καιρό εξέφραζε την επιθυμία να αποκτήσει ένα εγγονάκι και να δεις που η Σοφία Καρβέλα είπε να της... κάνει το χατίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η κόρη της «απόλυτης» και του Νίκου Καρβέλα βεβαίως βεβαίως περιμένει το πρώτο της παιδί, αφού είναι τριών μηνών έγκυος!

Μάλιστα, η Βίσση μόλις έμαθε τα νέα τρελάθηκε από χαρά, ενώ σύντομα θα δει την κόρη της νυφούλα. Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, η Σοφία και ο αγαπημένος της, Θανάσης Πανουργιάς πριν υποδεχτούν το παιδί τους, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, ο νεαρός επιχειρηματίας τα Χριστούγεννα της έκανε πρόταση γάμου κι εκείνη είπε αμέσως το «ναι».

Το ζευγάρι αυτή την περίοδο είναι στη Νέα Υόρκη όπου ζει μόνιμα η Καρβέλα, αλλά τις επόμενες μέρες θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, προκειμένου η Σοφία να δει από κοντά την παράσταση των γονιών της, Δαίμονες,

Πάντως, η ιστορία των δύο νέων μοιάζει με σενάριο αισθηματικής ταινίας, αφού η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα. Στην αρχή έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, μετά χώρισαν, έμειναν φίλοι και κάποια χρόνια μετά οι δρόμοι τους ενώθηκαν και πάλι ερωτικά για να έρθει ο μεγάλος τους έρωτας να επισφραγιστεί (αν ισχύουν πάντα τα δημοσιεύματα) με τον ερχομό ενός μωρού.