Μπράουν: Έτσι κέρδισα τη Ριάνα -μετά το ξύλο!

27.03.2013
Ο διάσημος ράπερ εξηγεί πώς κατάφερε την πρώην καλή του να του συγχωρήσει τον ξυλοδαρμό και να βρεθεί ξανά στην αγκαλιά του.

Η επανασύνδεση της Ριάνα (Rihanna) με τον Κρις Μπράουν (Chris Brown) σόκαρε γνωστούς και μη, δεδομένου ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει άσχημα το 2009 όταν εκείνος είχε "κατεβάσει" τη μούρη εκείνης και η συνέχεια τους βρήκε στα δικαστήρια.

Όμως ο καιρός φαίνεται ότι γιατρεύει τα πάντα και οι δύο τραγουδιστές είναι ξανά μαζί χωρίς να τους νοιάζει τι λένε όλοι οι άλλοι.

Σε μια συνέντευξη εκ βαθέων που έδωσε ο Μπράουν στον Ράιαν Σίκρεστ (Ryan Seacrest), εξηγεί όμως ότι δεν βοήθησε μόνο ο χρόνος. Έβαλε και αυτός το χεράκι του!

"Απλά προσπάθησα όσο καλύτερα μπορούσα να γίνω όσο καλύτερος άνθρωπος μπορούσα και να της δείξω πόσο πολύ έχω μετανιώσει και πόσο λυπόμουν για το περιστατικό εκείνης της εποχής που ήταν η χειρότερη της ζωής μου. Εκείνη υπήρξε ανέκαθεν ένας θαυμάσιος άνθρωπος και είναι αιώνια ευγνώμων γι' αυτό", ομολόγησε εξομολογητικά ο Κρις, ο οποίος παρόλο που χαίρεται γιατί έχει την αγαπημένη του ξανά στην αγκαλιά του, αναγνωρίζει ότι την κοινή γνώμη δεν την έχει "γυρίσει" ακόμη.

"Ο κόσμος έχει δικαίωμα στην άποψή του. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν", συνεχίζει ο εμφανώς μεταμελημένος τραγουδιστής ο οποίος σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα ετοιμάζεται να το αποκαταστήσει το κορίτσι με παπά και με κουμπάρο. Για να δούμε…

Ζ. Κ.