Εξω φρενών η Κέιτι Πέρι! Το ραβασάκι και ο χωρισμός!

27.03.2013
Η 28χρονη ποπσταρ χώρισε τον 35 ετών μουσικό την περασμένη εβδομάδα μετά από μία σχέση οκτώ μηνών.

H Kέιτι Πέρι (Katy Perry) αποφάσισε να χωρίσει τον Τζον Μάγιερ (John Mayer) επειδή ανακάλυψε ένα περίεργο νούμερο τηλεφώνου στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του!

Η 28χρονη ποπσταρ χώρισε τον 35 ετών μουσικό την περασμένη εβδομάδα μετά από μία σχέση οκτώ μηνών.

Μέχρι τώρα οι φήμες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει εξαιτίας των φορτωμένων προγραμμάτων τους, αλλά από χθες οι ψίθυροι πληθαίνουν για το επιμαχο... ραβασάκι!

"Ο Τζον πήρε με το αυτοκίνητο του την Κέιτι για να επισκεφτούν ένα χώρο με αδέσποτα σκυλιά... Εκείνη άνοιξε το ντουλαπάκι του Land Rover του όταν σταμάτησαν για βενζίνη και βρήκε μια χαρτοπετσέτα με ένα νούμερο τηλεφώνου γραμμένο επάνω..." γράφει το βρετανικό περιοδικό Grazia. "Το ένα έφερε τ' άλλο και δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους. Η Κέιτι τηλεφώνησε στη βοηθό της για να την πάρει από κει που βρισκόταν και οι πρώην αγαπημένοι δεν έχουν μιλήσει από τότε."

Πριν την Κέιτι, ο Τζον ήταν από τους γνωστούς... γυναικάδες του χώρου και όλοι είχαν πιστέψει ότι η νεαρή σταρ είχε τιθασεύσει το ανήσυχο ταμπεραμέντο του καλού της.

Η Κέιτι είχε χωρίσει το 2011 από έναν άλλον φημισμένο γόη του Χόλιγουντ (περί ορέξεως...) τον Ράσελ Μπραντ, ακριβώς επειδή αυτός δε μπορούσε να σταματήσει να φλερτάρει...

Ε.Σ.