Ριάνα: Κόκκινος συναγερμός από τους γιατρούς της

26.03.2013
Το έχει παρακάνει η διάσημη τραγουδίστρια με την έξαλλη ζωή και φαίνεται ότι θα αναγκαστεί να αλλάξει πλεύση αν θέλει να έχει… καριέρα.

Σημερινά δημοσιεύματα θέλουν τη Ριάνα (Rihanna) να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση με τους γιατρούς να τη συμβουλεύουν να αλλάξει τρόπο ζωής αν θέλει να ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Αυτό τον καιρό η 25χρονη σταρ βρίσκεται εν μέσω της παγκόσμιας περιοδείας της "Diamonds Word Tour" όμως πριν από λίγες μέρες αρρώστησε με λαρυγγίτιδα και αναγκάστηκε να ματαιώσει δύο συναυλίες.

Όμως, όπως μεταφέρουν πηγές της εφημερίδας "The Sun" οι γιατροί της είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι και λέγεται ότι τη συμβούλεψαν να ξεχάσει τα πάρτι και τις εξαλλοσύνες γιατί φαίνεται ότι έχει πάρει την κάτω βόλτα.

"Η αρρώστια της Ριάνα ήταν τόσο σοβαρή που οι γιατροί την προειδοποίησαν ότι μπορεί να περάσουν μήνες μέχρι να αναρρώσει πλήρως", μεταφέρουν πηγές εκφράζοντας φόβους μήπως αναγκαστεί η τραγουδίστρια να αναβάλλει όλη την περιοδεία!

"Θα πρέπει να αλλάξει όλο τον τρόπο ζωής της γιατί ενδέχεται να ξανακυλήσει και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ άσχημο", συνεχίζουν οι πηγές. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν η Ριάνα ταρακουνηθεί από τις προειδοποιήσεις ή αν συνεχίσει να κάνει του κεφαλιού της…

Ζ. Κ.