Σπίθα αισιοδοξίας για τον Τόμας-ελπίζουν οι γιατροί

24.03.2013
Συγκρατημένα, αλλά ενθαρρυντικά φαίνεται πως είναι τα νέα που έρχονται από το ΚΑΤ σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του Τόμας Πρωτόπαπα

Από την Παρασκευή οι γιατροί χορηγούν μία νέα φαρμακευτική αγωγή στον 25χρονο ηθοποιό και τα πρώτα σημάδια δείχνουν ότι αντιδρά. Η πίεση στον εγκέφαλο έχει πέσει και μία σπίθα αισιοδοξίας γεννήθηκε μετά από μία εβδομάδα παραμονής στην εντατική του ΚΑΤ. Μάλιστα, οι γιατροί περιμένουν το απόγευμα της Δευτέρας για να δουν πώς αντιδρά ο εγκέφαλος του στην αγωγή.

Έξω από την Μονάδα η οικογένεια του Τόμας, η σύντροφός του, αλλά και οι φίλοι του προσεύχονται για το θαύμα, ενώ άνθρωποι της showbiz καθημερινα επισκέπτονται το νοσοκομείο για να μάθουν νεότερα για τον Τόμας. Την Παρασκευή το απόγευμα στο ΚΑΤ πήγε ο Ηλίας Ψινάκης, αλλά και η Αγγελική Δαλιάνη με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του dr. Cook. Κάθε μέρα τον Τόμας επισκέπτεται και ο φίλος του, Νικος Αναδιώτης, αλλά και άλλοι συνάδελφοί του από τους Βασιλιάδες.

Στο μεταξύ η οικογένεια του περιμένει τις εκτιμήσεις των γιατρών του εξωτερικού, ενώ από την ΑΜερική στην πρώτη εκτίμηση που έκαναν συμφωνούν απόλυτα με τον τρόπο που χειρίζονται την κατάσταση οι Έλληνες συνάδελφοί τους, τονίζοντας ότι όχι μόνο κάνουν ο, τι πρέπει αλλά δίνουν και το κάτι παραπάνω.