Άνιστον: ο άνθρωπος-κλειδί και στον 2ο γάμο της

19.03.2013
Και ενώ ο χρόνος φαίνεται να κυλά αντίστροφα μέχρι η διάσημη ηθοποιός να ντυθεί ξανά νυφούλα, πληροφορίες τη θέλουν να έχει φέρει… ενισχύσεις.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) και ενώ λέγεται ότι αυτή τη φορά –σε αντίθεση με τον πρώτο γάμο της- όλα θα είναι πολύ χαμηλών τόνων, φαίνεται ότι ζήτησε τη βοήθεια του ειδικού.

Πληροφορίες του περιοδικού "Grazia" θέλουν τη 44χρονη ηθοποιό να προσέλαβε τον Κέβιν Λι (Kevin Lee), τον διοργανωτή γάμων που είχε αναλάβει όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο-υπερπαραγωγή με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) το 2000.

"Η Τζεν κάλεσε τον Κέβιν για να τη βοηθήσει στις τελικές λεπτομέρειες", μεταφέρουν οι πηγές του περιοδικού τονίζοντας πως παρόλες τις αρχικές ανησυχίες της νύφης εξαιτίας του κοινού τους παρελθόντος, τελικά είναι "ενθουσιασμένη που τον έχει στο πλάι της".

Η έξτρα βοήθεια προέκυψε αφού το ζευγάρι αποφάσισε να γιορτάσει την ένωσή τους με δύο τελετές, μια "δική του" στη Νέα Υόρκη και μία "δική της" στο Λος Άντζελες.

Οι τελευταίες φήμες θέλουν τον γαμπρό να ετοιμάζει κάτι "πολύ ροκ εν ρολ με ζωντανή μουσική και γλέντι" ενώ τη νύφη κάτι πιο ρομαντικό. Ίδωμεν…

Ζ. Κ.