Η Πάλτροου αφήνει τα παιδιά της να... πεινάσουν

13.03.2013
Τις ιδιόρρυθμες διατροφικές συνήθειες της οικογένειάς της αποκάλυψε πρόσφατα η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) είναι διάσημη –μεταξύ άλλων- και ως "υποχόνδρια" και "φοβιτσιάρα" ενώ κατά καιρούς έχει δοκιμάσει όλες τις δίαιτες φτάνοντας μέχρι και σε ασθενικά σημεία από την αδυναμία.

Τώρα, με αφορμή το νέο βιβλίο μαγειρικής που κυκλοφορεί, η 40χρονη ηθοποιός αποκαλύπτει ότι αποφεύγει να δίνει στα παιδιά της μακαρόνια, ψωμί και ρύζι "γιατί τους κάνουν κακό".

Η Πάλτροου είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή των "Coldplay", Κρις Μάρτιν (Chris Martin) και έχει μαζί του δύο παιδιά, την 8χρονη Άπλ (Apple) και τον 6χρονο Μόουζες (Moses).

Στη συνέντευξη που παραχώρησε σχετικά η Γκουίνεθ υποστηρίζει ότι πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση κυρίως επειδή όλοι στο σπίτι της –και του συζύγου συμπεριλαμβανομένου- έχουν δυσανεξία στη γλουτένη, τα γαλακτοκομικά και τα αβγά κότας.

Στο νέο της βιβλίο με τίτλο "It' s all good", το οποίο βγαίνει στα βιβλιοπωλεία τον επόμενο μήνα, η διάσημη ηθοποιός αφιερώνει ένα ολόκληρο κεφάλαιο στους σπόρους, εκφράζοντας όμως τις αμφιβολίες της ως προς το καλό που κάνουν τελικά.

"Κάθε διαιτολόγος, γιατρός αλλά και απλός άνθρωπος που σκέφτεται την υγεία του που συνάντησα φαίνεται να συμφωνεί ότι η γλουτένη είναι σκληρή για το σύστημα, ενώ πολλοί από εμάς έχουμε δυσανεξία σε αυτή, αν όχι αλλεργία", υποστηρίζει η Γκουίνεθ Πάλτροου, τονίζοντας τελικά ότι "όταν η οικογένειά της δεν τρώει μακαρόνια, ψωμί ή κατεργασμένους σπόρους όπως το ρύζι, νιώθουν αυτή τη συγκεκριμένη πείνα που έρχεται όταν κανείς αποφεύγει τους υδρογονάνθρακες". Αλλά προφανώς δεν την πειράζει…

Ζ. Κ.