Η Μαντόνα και το χοντρό φτύσιμο στη Μουρ

27.02.2013
Τι και αν υπήρξαν καλύτερες φίλες. Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις οι δύο διάσημες κυρίες της παγκόσμιας σόουμπιζ μάλλον δεν θα ξαναμιλήσουν ποτέ μεταξύ τους.

Η Μαντόνα (Madonna) και η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) είναι φίλες από τη δεκαετία του '80, αλλά να που –με τον τρόπο της- η πρώτη έβαλε και την τελεία και την παύλα στη σχέση τους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η 54χρονη τραγουδίστρια έδωσε ένα πάρτι με αφορμή τα βραβεία Όσκαρ.

Μόνο που μια μικρή λεπτομέρεια στη λίστα των προσκεκλημένων έμελε να τα τινάξει όλα στον αέρα καθώς η Ματζ είχε επιλέξει να καλέσει τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) αλλά όχι την Ντέμι Μουρ (Demi Moore).

Η προσβολή τεράστια, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι υπήρξε μια χρονιά που η 50χρονη σταρ είχε υπάρξει συν-οικοδέσποινα της εν λόγω γιορτής.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι Μουρ και Κούτσερ χώρισαν τον Νοέμβριο του 2011 ύστερα από έξι χρόνια γάμου, όταν αποκαλύφθηκε το κέρατο που έριξε ο σύζυγος –και μάλιστα την παραμονή της επετείου.

"Η Μαντόνα έχει διαλέξει ξεκάθαρα πλευρές και είναι σαφώς υπέρ του Άστον", μεταφέρουν πηγές του Radar Online προσθέτοντας ότι "η Ματζ τον λατρεύει, ενώ πιστεύει σαφώς περισσότερο στη δική του λαμπερή καριέρα παρά στης Ντέμι".

"Άσε που τον γουστάρει και για άλλον λόγο τον Άστον η Μαντόνα. 'Είναι γλυκάκι για τα μάτια της', λέει, ενώ εκείνος είναι απίστευτα αστείος και φλερτάρει ασύστολα μαζί της", συνεχίζουν οι πηγές αποκαλύπτοντας μία ακόμη διάσταση στο θέμα…

Στο πάρτι, λέγεται ότι η Μαντόνα δεν σταμάτησε να χορεύει με τον Κούτσερ ενώ για τη νυν σύντροφό του, Μίλα Κούνις (Mila Kunis) δεν υπήρξε ούτε… κουβέντα!
Ζ.Κ.