Μυστήριο με Χολίδη και Νομικού

26.02.2013
Σε μεγάλο μυστήριο έχει εξελιχθεί η σχέση του Χρήστου Χολίδη και της Δούκισσας Νομικού.

Το ζευγάρι έχει πολύ καιρό να κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση (τη στιγμή που ο αοιδός βγαίνει μόνο σόλο) και όπως καταλαβαίνεις, οι φήμες οργιάζουν ότι το ζεύγος έχει χωρίσει! Κάποιοι δηλαδή το έχουν σιγουράκι τον χωρισμό κι ας διαψεύδει ο Χολίδης.

Γιατί βλέπεις, δεν είναι να πετύχουν τον αοιδό έξω, τον ρωτάνε πού είναι η Δούκισσα κι αν έχουν χωρίσει. «Πάτε καλά ρε παιδιά; Μια χαρά είμαι», δήλωσε εκείνος πρόσφατα τονίζοντας ότι είναι μαζί και δεν έχουν χωρίσει. Αν τον πιστεύουμε; Τι να σου πω. Δεν τον έβαλαν να ορκιστεί.

Κι εδώ έχουμε το μυστήριο που σου έλεγα, αφού ήρθε η Δούκισσα και με ένα γράμμα της στο σάιτ που γράφει, περιπλέκει τα πράγματα. “Μη φύγεις, σ’ αγαπώ” είναι ο τίτλος και διαβάζοντας το είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για εκείνη.

“Πόσο εγωιστικό είναι αυτό… Μα εάν σε αγαπάω αληθινά πρέπει να σε αφήσω να φύγεις, εφόσον αυτό θες. Δεν πρέπει να κλαίω, δεν πρέπει να παρακαλάω να γυρίσεις πίσω. Εάν σε αγαπώ , θέλω να είσαι ευτυχισμένος, να χαμογελάς, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι μακριά μου. Αν θες να φύγεις και δεν σε αφήνω τότε σε αγαπώ “εγωιστικά” , σε αγαπώ για μένα , όχι για σένα…

Κάθε φορά που λέμε σ’ αγαπώ , εκφράζουμε τη δική μας ανάγκη να αγαπάμε κάποιον. Ουσιαστικά όμως, αυτό που θέλουμε να πούμε εκείνη τη στιγμή είναι…” έγραψε χαρακτηριστικά και τα συμπεράσματα δικά σου.

Πάντως, τις τελευταίες μέρες λέγεται ότι το ζευγάρι μετά από μία μικρή διακοπή είναι και πάλι μαζί...