Τάμτα: Μιλά για τον αποφυλακισμένο αδελφό της

26.02.2013
Εδώ και τέσσερα χρόνια η Τάμτα συχνά περνουσε την πόρτα των φυλακών, προκειμένου να επισκεφτεί τον αδελφό της.

Το 2009 ο 22χρονος αδελφός της, Βλαντιμίρ συνελήφθη μαζί με έναν συμπατριώτη του για ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ κι έκτοτε ξεκίνησε η δικαστική περιπέτεια για την οικογένεια της τραγουδιστριας. Η Τάμτα όλο αυτό το διάστημα απέφευγε να μιλήσει για την ιστορία αυτή, αλλά τωρα που ο αδελφός της έχει πια αποφυλακιστεί και ξεκινήσει μία καινούργια ζωή, σπάει τη σιωπή της.

"Ο αδελφός μου είναι πάρα πολύ καλά. Ούτε εγώ δεν πίστευα ότι θα βγει τόσο δυνατός” δήλωσε η η τραγουδίστρια στο Θέμα people. “Δουλεύει σερβιτόρος για να βγάζει τα δικά του χρήματα και παράλληλα αθλείται, ασχολούμενος με το μποξ. Αυτό μετράει και με κάνει πολύ χαρούμενη” συμπλήρωσε.

“Όλοι μας κάνουμε κάποιο λάθος στη ζωή. Είμαι πολύ χαρούμενη που όλο αυτό δεν έχει αφήσει στον αδελφό μου κάποιο ψυχολογικό τραύμα. Όλο αυτό που έγινε, μόνο σε καλό του βγήκε. Έκανε ό,τι μπορούσε για να τελειώσει όλο αυτό και να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Χωρίς κανένα παράπονο για κανέναν. Πλέον είναι καλά και τον στηρίζει όλη η οικογένεια. Πιστεύω στον αδελφό μου και γνωρίζω ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξανακάνει κάτι που θα στενοχωρήσει πρώτα από όλα τους δικούς του ανθρώπους” δήλωσε χαρακτηριστικά η Τάμτα