Κούνις: Προτιμώ να γδυθώ παρά να μιλώ για τον Άστον

13.02.2013
Η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου δεν έχει πρόβλημα να βγάλει ξανά τα ρούχα της, αλλά δεν θέλει να μιλά για την προσωπική της ζωή.

Η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) ποζάρει προκλητικά στο εξώφυλλο του περιοδικού "Allure", ενώ και οι φωτογραφίες στα… ενδότερα δια φακού Τομ Μουνρό (Tom Munro) ακολουθούν το ίδιο, γνωστό, σέξι ύφος.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, η Μίλα μίλησε και για τις γυμνές σκηνές που είχε στην ταινία "Όχι μόνο φίλοι" ("Friends with Benefits") όπου πρωταγωνίστησε μαζί με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake).

"Στην ταινία έδειξα στηθάκι προφίλ. Δεν χρειάστηκε να δείξω και κώλο. Δείνχεις ή το ένα ή το άλλο. Δεν μπορεί να έχεις και τα δύο", ξεκαθάρισε κοφτά η Κούνις ενώ στη συνέχεια μίλησε και για την περίοδο που έμεινε εργένισσα μετά τον χωρισμό της από τον επί 8 χρόνια σύντροφό της, Μακόλεϊ Κάλκιν (Macaulay Culkin) –Ναι, τον μικρό της ταινίας "Μόνος στο σπίτι"!

"Επί τέσσερα χρόνια ήμουν μόνη. Μια απίθανη εποχή. Απίθανη εποχή. Λατρεύω να είμαι εργένισσα", παραδέχτηκε η 29χρονη Ουκρανή, όμως όταν η κουβέντα γύρισε στον αγαπημένο της, έβαλε τρελό φρένο.

Κάποια στιγμή, ο δημοσιογράφος έδειξε στην Μίλα μια φωτογραφία του Άστον Κούτερ (Ashton Kutcher) ζητώντας τη να τη σχολιάσει, όμως εκείνη ήταν κάθετη και απόλυτη.

"Δεν είχα καταλάβει ότι επρόκειτο να μιλήσω για τους φίλους μου. Ευχαρίστως να σας πω για τον εαυτό μου. Όχι όμως για το ποιοι είναι οι φίλοι μου, με ποιον βγαίνω ή με ποιον έβγαινα", ξεκαθαρίζει η Μίλα υπογραμμίζοντας ότι "αυτό δεν σημαίνει 'μιλώ για μένα'".

Κατά τα άλλα το ζεύγος είναι σχεδόν "αυτοκόλλητο" ενώ οι φήμες θέλουν τον γάμο να έρχεται αμέσως μόλις εκδοθεί το διαζύγιο του 34χρονου Κούτσερ από την Ντέμι Μουρ (Demi Moore).

Πάντως, σημειολογικά αξίζει να υπογραμμίσουμε το "επαγγελματικό μπέρδεμα" των δύο ερωτευμενων που έχει ως εξής: Κούνις και Τίμπερλεϊκ πρωταγωνίστησαν στο "Όχι μόνο φίλοι", τη ιδια στιγμή που ο Κούτσερ γύριζε με τη Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) την ταινία "Μόνο το σεξ δεν φτάνει" ("No strigs attached) με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο, ενώ οι δύο γυναίκες βρέθηκαν κινηματογραφικάσ τον επιτυχημένο "Μαύρο Κυκνο" του 2011 που χάρισε στην Πόρτμαν όλα τα βραβεία ερμηνείας εκείνης της χρονιάς.

Στα βίντεο που ακολουθούν δείτε τα τρέιλερ και των τριών ταινιών.

Ζ. Κ.