Κέιτι Πέρι-Τζον Μάγιερ: Τσακώθηκαν για το μανό!

12.02.2013
Άλλα ζευγάρια καυγαδίζουν για τις δουλειές του σπιτιού κι άλλα για το ποιός χάλασε το βερνίκι των νυχιών. Το τελευταίο συνέβη στο σπίτι της Κέιτι Πέρι που ο δεσμός της με τον Τζον Μάγιερ δυναμώνει και οδεύουμε φουλ για αρραβώνα.

Όλα είναι ιδανικά ανάμεσα στο ζευγάρι, εκτός από ένα σημείο όπου οι καυγάδες είναι συχνοί. Σύμφωνα με πηγή της εφημερίδας ''National Enquirer'' ο Κέιτι έχει συνηθίσει τις μετροσέξουαλ κινήσεις του αγαπημένου της Τζον ο οποίος δανείζεται τις λοσιόν και τα αρώματά της.

Ένα πράγμα δεν αντέχει η Κέιτι, να της χαλάει ο καλός της, τα βερνίκια νυχιών της. Πρόσφατα, ο Μάγιερ χρησιμοποίησε το αγαπημένο μανό της Πέρι και δεν το έκλεισε σωστά με αποτέλεσμα, το βερνίκι να χαλάσει.

Ο καυγάς για το μανό έληξε ευχάριστα με τον Τζον να υπόσχεται πως θα μείνει μακρυά από τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς της αγαπημένης του. Εξήγησε δε, πως η όλη του προσπάθεια προέρχεται από την ανάγκη του να δείχνει γοητευτικός και καθαρός στο πλευρό της Κέιτι.

Με αυτά κι αυτά, η Πέρι υποστήριξε πως είδε φάντασμα στα γυρίσματα για το διαφημιστικό του νέου της αρώματος, σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Το κορίτσι έβαλε τις φωνές κι άρχισε να τρέχει όταν στον καθρέφτη του δωματίου της είδε ένα φάντασμα με μουστάκι να την παρατηρεί.

Οι συνεργάτες της τραγουδίστριας έσπευσαν να την καθησυχάσουν, έψαξαν για το φάντασμα αλλά φάντασμα πουθενά. Κι επειδή η Κέιτι δεν ήθελε να επιστρέψει στο γύρισμα, έπρεπε να επέμβει ο σκηνοθέτης του διαφημιστικού, ο οποιός της εξήγησε πως είναι δύσκολο να γίνει αλλού η λήψη και της πρότεινε να καλύψουν κάθε καθρέφτη στο σκηνικό. Όπερ και εγένετο!

Κ.Π