Τράκαρε ο Μπράουν, λαχτάρησε η Ριάνα

11.02.2013
Μπορεί την Κυριακή το βράδυ να εμφανίστηκε χαμογελαστός στο πλευρό της καλής του, Ριάνα (Rihanna), αλλά το απόγευμα του Σαββάτου, ο Κρις Μπράουν λαχτάρησε για τα καλά αφού είχε τροχαίο στο Λος Άντζελες.

Ο Κρις οδηγούσε τη μαύρη Πόρσε του, κατευθυνόμενος στη Debbie Allen Dance Academy, προκειμένου να παραβρεθεί σε φιλανθρωπική εκδήλωση.

Ωστόσο, παπαράτσι τον καταδίωκαν επίμονα και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του τραγουδιστή, δύο οχήματα του έκλεισαν το δρόμο. Αμέσως πετάχτηκαν έξω από αυτά οι παπαράτσι, οι οποίοι άρχισαν να τραβάνε φωτογραφίες.

Προσπαθώντας να τους αποφύγει, ο Μπράουν μπήκε σε ένα δρομάκι, αλλά έχασε τον έλεγχο της Πόρσε του κι έπεσε πάνω σε έναν τοίχο με αποτέλεσμα το αξίας 200.000 δολαρίων αυτοκίνητό του να γίνει "καλοκαιρινό".

Την ώρα της σύγκρουσης δεν επέβαινε κανένας άλλος στο αμάξι του Μπράουν. Ευτυχώς, ο τραγουδιστής δεν τραυματίστηκε και μετά το ατύχημα δήλωσε ότι είναι καλά.

Επεσήμανε δε ότι οι παπαράτσι μπορεί να ξεφύγουν από τον έλεγχο, ενώ συμπλήρωσε ότι θα πάρει σύντομα καινούριο αμάξι, χάρη στην καλή ασφάλεια που έχει.

Ο εκπρόσωπός του έριξε την ευθύνη για το ατύχημα στους παπαράτσι, δηλώνοντας ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον τους. Πάντως, οι παπαράτσι ισχυρίστηκαν ότι δεν ήταν δική τους ευθύνη το τροχαίο του Μπράουν, ενώ η αστυνομία του Μπέβερλυ Χιλς ερευνά την υπόθεση.

Μάλλον θα τρόμαξε η Ριάνα πάνω που τα ξαναβρήκαν, γι’ αυτό φαίνεται την είδαμε να γέρνει στον ώμο του συντρόφου της στη χθεσινή απονομή των βραβείων Γκράμι 2013.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ