Λόχαν: εμμονή με τις πλαστικές & τα μπότοξ

11.02.2013
Είναι μόλις 26 ετών αλλά έχει πέσει εδώ και χρόνια στην παγίδα των αισθητικών επεμβάσεων. Ο λόγος για την Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) που πρόσφατα εμφανίστηκε με πρησμένο πρόσωπο την περασμένη εβδομάδα στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Η 26χρονη ηθοποιός προσπαθούσε να κρύβει το πρόσωπό της κάτω από ένα καπέλο ενώ τα χείλη της έδειχναν πιο πρησμένα από ποτέ.

Σύμφωνα με πηγή του περιοδικού ''Closer'', η Λόχαν έχει τρελό πρόβλημα με το πως δείχνει το πρόσωπό της ενώ έχει ξεκινήσει από τα 20 της να κάνει ενέσεις μπότοξ. Πλέον, έχει εθιστεί στο μπότοξ και πηγαίνει σε διαφορετικές κλινικές για να κάνει ενέσεις πιο συχνά από όσο προτείνουν οι γιατροί.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, η κατάσταση είναι τόσο τραγική που η Λόχαν ξέρει ότι όλα αποτελούν σφάλμα δικό της και μόνο και πως έχει φτάνει να μοιάζει με 35χρονη.

Η 26χρονη ηθοποιός, που έκανε την πρώτη της επέμβαση- προσθετική στήθους- στα 17, παραδέχτηκε πως σκέφτεται να κάνει μια επέμβαση λέιζερ για να σβήσει τις διάσημες φακίδες της.

Όλη αυτή η εμμονή με τις επεμβάσεις καθώς και η αγάπη που τρέφει η Λόχαν για το σολάριουμ, έχει κάνει το δέρμα της να δείχνει πιο γερασμένο από ποτέ.

Πάρα ταύτα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα ''New York Daily News'', η Λόχαν είναι ερωτευμένη με τον 22χρονο DJ Τζούλιαν Κάβιν (Julian Cavin). Το ζευγάρι είναι λίγο καιρό μαζί και δεν χορταίνουν τις ερωτικές περιπτύξεις δημοσίως!


Κ.Π