Ντούμπλαρε ο Μπέκαμ τα οπίσθιά του;

07.02.2013
Το νέο διαφημιστικό σποτάκι του διάσημου ποδοσφαιριστή είναι έτοιμο. Και μάλιστα με την υπογραφή επίσης διάσημου σκηνοθέτη και φίλου του.

Ανάμεσα στις πολλές και διάφορες ασχολίες του, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) σχεδιάζει και μια σειρά εσωρούχων για τη γνωστή φίρμα "H&M".

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγο καιρό, την τελευταία του καμπάνια υπογράφει σκηνοθετικά ο Γκάι Ρίτσι (Guy Richie) ο οποίος θέλει τον πρωταγωνιστή του να τρέχει στους δρόμους του Μπέβερλι Χιλς με το σλιπάκι του και τις… παντόφλες.

Τώρα το σποτάκι δόθηκε στη δημοσιότητα και αποκαλύπτεται το σενάριο σε όλο του το μεγαλείο.
Δες το στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο Ντέιβιντ αποχαιρετά τη φαμίλια που φεύγει από το σπίτι στο Range Rover της οικογένειας, αλλά καθώς κλείνει η πόρτα παίρνει μαζί και το μπουρνούζι του την ώρα που πίσω του ο αέρας κλείνει την πόρτα του σπιτιού.

Το σκέφτεται ένα λεπτό ο Μπεκς και αρχίζει να τρέχει με το βρακάκι, το φανελάκι και την παντοφλίτσα (!) ανάμεσα από τα σπίτια των γειτόνων στο Μπέβερλι Χιλς προσπαθώντας να φτάσει τη Βικτόρια (Victoria) που κατεβαίνει οδηγώντας τον… λόφο.

Το φανελάκι πολύ γρήγορα χάνεται καθώς περνά μέσα από έναν θάμνο, στον δρόμο βάζει και ένα γκολάκι, ρίχνει και δυο τρεις χεριές ελεύθερο σε πισίνα που βρέθηκε στο διάβα του ενώ όταν βρίσκεται μπροστά από ένα πουλμανάκι γεμάτο κινέζες τουρίστριες –που δεν πιστεύουν στα μάτια τους- τους κάνει τη χάρη και ποζάρει για πάρτη τους.

Τελικά το αυτοκίνητο δεν το πρόλαβε και ενώ το σποτάκι έχει ήδη κάνει χιλιάδες κλικ στο ίντερνετ, βρέθηκαν ήδη εκείνοι που αναλύοντας το προσεκτικά υποστηρίζουν ότι ο Ντέιβιντ χρησιμοποίησε άλλα οπίσθια στις σκηνές που τρέχει.

"Τα τατουάζ του Μπέκαμ δεν φαίνονται καθαρά σε μερικές σκηνές που τρέχει ενώ στα μετόπισθεν των γυρισμάτων εντοπίστηκε ένας ακόμη ημίγυμνος άντρας με τα χαρακτηριστικά του σταρ. Τι δουλειά είχε εκεί;", αναρωτιούνται οι "ειδικοί αναλυτές". Λες;

Ζ. Κ.