Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει η Στιούαρτ;

07.02.2013
Απαρηγόρητη λέγεται ότι είναι η νεαρή ηθοποιός μετά τον οριστικό της χωρισμό από τον Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και κάνει πράγματα αδικαιολόγητα.

Πληροφορίες θέλουν την Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) να μην μπορεί να συνέλθει από την πόρτα που έφαγε τελικά από τον πρώην σύντροφό της και να μην μπορεί να διαχειριστεί τη μοναξιά της.

Η 22χρονη ηθοποιός λέγεται ότι διαλύθηκε τελείως όταν ο Ρομπ έφυγε για την Αυστραλία τον περασμένο μήνα για τα γυρίσματα της νέας το ταινίας και στην ουσία έληξε οριστικά η ιστορία τους.

"Δεν της έχουν μείνει και πολλοί φίλοι", υποστηρίζουν πηγές του περιοδικού "Heat" εξηγώντας ότι καθώς έχασε τον πιο κοντινό της άνθρωπο στράφηκε προς τον Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sanders), τον σκηνοθέτη με τον οποίο κεράτωσε τον Πάτινσον το καλοκαίρι.

Ο Σάντερς λέγεται ότι ξαφνιάστηκε πολύ όταν άκουσε την Στιούαρτ να τον καλεί "για έναν καφέ" αλλά δεν της έκανε τη χάρη. Στο κάτω κάτω, και εκείνος μετρά τις απώλειες από αυτή την κουτσουκέλα καθώς η σύζυγος και μητέρα των παιδιών του, Λίμπερτι Ρος (Liberty Ross) κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Όσο για τον Ρόμπερτ Πάτινσον; Αν υπήρχε έστω και μία περίπτωση στο εκατομμύριο να το ξανασκεφτόταν το πράγμα, τώρα πάει… χάθηκε και αυτή.

Μόνο μια κουβέντα ταιριάζει πια στην περίπτωση της Κρίστεν και δεν είναι άλλη από το γνωστό "όπως έστρωσες θα κοιμηθείς".

Ζ. Κ.