Ζέτα Τζόουνς: Μάθαμε όλοι στη... σπίντα!

06.02.2013
Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η διάσημη Ουαλή ηθοποιός μίλησε για τη σύγχρονη κουλτούρα που τα θέλει όλα… γρήγορα.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Catherine Zeta-Jones) έχει μιλήσει δημοσίως για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια που υποφέρει από διπολική διαταραχή ενώ πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές με την περιπέτεια του συζύγου της Μάικλ Ντάγκλας (Michael Douglas), ο οποίος πολέμησε γενναία –και νίκησε τελικά –τον καρκίνο του λάρυγγα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην εφημερίδα "The Sun", η 43χρονη καλλονή εξέφρασε την ικανοποίησή της καθώς βλέπει πως ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι μιλούν δημοσίως για τα θέματα υγείας που τους απασχολούν –ενημερώνοντας έτσι περισσότερο όλο τον κόσμο- ταυτόχρονα όμως παρουσιάστηκε ανήσυχη σχετικά με τη θεραπεία τους.

"Νομίζω ότι πολιτισμικά είμαστε όλοι θύματα της ανάγκης για γρήγορα φιξάκια, είμαστε στη σπίντα είτε πρόκειται για γραπτά μηνύματα είτε για άλλες γρήγορες ανάγκες, όπως για παράδειγμα, θέλεις μια ταινία; Πατάς ένα κουμπί και τη έχεις", δήλωσε η Κάθριν προχωρώντας το θέμα και σε ζητήματα υγείας.

"Όταν μιλάμε για φάρμακα, λοιπόν και εκεί θέλουμε ακριβώς το ίδιο. Ζητάμε κάτι για να φύγει γρήγορα ο πόνος και μόλις δούμε κάτι καινούριο, το θέλουμε αμέσως", συνέχισε η Ζέτα Τζόουνς εξηγώντας τελικά ότι "όλο αυτό λειτουργεί προσθετικά σε άγχος και αγωνία.