Σοκ: Κύλησε η Ντέμι και βρήκε τον Ράσελ;

29.01.2013
Μετά τον χωρισμό της από τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) η 50χρονη σταρ πέρασε πολλά αλλά να που η γιόγκα της έστειλε το... θαύμα!

Σημερινό -αποκλειστικό- δημοσίευμα της εφημερίδας "The Sun", θέλει την Ντέμι Μουρ (Demi Moore) γοητευμένη (!) από τον Ράσελ Μπραντ (Russel Brand).

Οι φήμες για την υποτιθέμενη σχέση των δύο χωρισμένων ηθοποιών ξεκίνησαν μετά το ραντεβού που είχαν οι δυο τους στην έκθεση του Στάνλεϊ Κιούμπρικ στο Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα.

Λέγεται ότι το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει λίγο πριν τα Χριστούγεννα αφού είχαν νιώσει "έντονη ψυχική και πνευματική σύνδεση" μέσα από την κοινή ενασχόλησή τους με τη γιόγκα, όπου μάλιστα ο Ράσελ έχει αναλάβει και έναν ρόλο δασκάλου!

"Η Ντέμι και ο Ράσελ γνωρίστηκαν μέσω κοινού γνωστού και κόλλησαν αμέσως. Έχουν τόσα κοινά", μεταφέρουν πηγές τονίζοντας ότι ο Μπραντ μαθαίνει στη Μουρ νέες τεχνικές αυτοσυγκέντρωσης και διαλογισμού.

"Ο Ράσελ είναι μεγάλος γόης και εκείνη απολαμβάνει πάντα τις στιγμές μαζί του", συνεχίζουν οι πηγές και τα σχόλια περιττεύουν. Κάτι θα βλέπει η Ντέμι που άλλοι αδυνατούν.

Στα κοινά των δύο ηθοποιών κατατάσσονται και οι διαλυμένοι γάμοι τους, παρά το γεγονός ότι ο Μπραντ χώρισε από την Κέιτι Πέρι (Katy Perry) ύστερα μόνο από 18 μήνες γάμου -έναντι των έξι χρόνων της Μουρ- και φυσικά κέρατο, δεν υπήρχε.

"Είναι και οι δύο πολύ πνευματικοί άνθρωποι", λένε κοινοί φίλοι του Ράσελ και της Ντέμι. Κάτι θα ξέρουν...

Ζωή Κίττα