Απαρηγόρητος ο νιόπαντρος (!) Χέφνερ

29.01.2013
Δύσκολες ώρες περνά ο ιδρυτής του "Playboy" καθώς δεν μπορεί να δεχτεί τον χαμό ενός πολύ δικού του ανθρώπου.

Δεν πρόλαβε να χαρεί τον μήνα του μέλιτος (!) ο Χιου Χέφνερ (Hugh Hefner) και ο θάνατος της επί 40 χρόνια πιστής γραμματέως τον συγκλόνισε.

Η Μαίρη Ο'Κόνερ (Mary O'Connner) ήταν γνωστή και στους φίλους του Playboy ως ο κωμικός χαρακτήρας που έτρεχε τα πράγματα στο Playboy Mansion αλλά και στο αμερικανικό ριάλιτι "Girls Next Door", όπου παρακολουθούσαμε τη ζωή των τριών φιλενάδων του αφεντικού από πολύ κοντά.

Ο Χεφ ανακοίνωσε ο ίδιος τη μεγάλη απώλεια αργά την Κυριακή μέσω Twitter: "Η Μαίρη 'έφυγε' σήμερα. Την αγαπούσαμε περισσότερο από όσο μπορούν τα λόγια να περιγράψουν".

Σύμφωνα με τη "Νew York Daily News", η Μαίρη η υγεία της Ο' Κόνερ είχε επιδεινωθεί πολύ τον τελευταίο καιρό, χωρίς όμως να δίνονται στη δημοσιότητα τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Στο πλευρό του 86χρονου Χιου, αυτή τη δύσκολη στιγμή βρίσκεται σίγουρα η τρίτη του σύζυγος, Κρίσταλ Χάρις (Crystal Harris), με την οποία παντρεύτηκαν ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Τον Ιούνιο του 2011, η κατά 60 χρόνια νεότερη νύφη του Χεφ είχε διαλύσει τον αρραβώνα τους αλλά ύστερα από έναν χρόνο αντιλήφθηκε -προφανώς- ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνον και ξαναείπε το Ναι.

Ζ. Κ.