Αν Χάθαγουεϊ: Είμαι άνεργη

29.01.2013
Τι να τα κάνεις τα βραβεία αν δεν έχεις δουλειά; Ευτυχώς η πολυβραβευμένη ηθοποιός βλέπει το θετικό του πράγματος που δεν είναι άλλο από τον πολυπόθητο... ελεύθερο χρόνο.

Η ερμηνεία της στον ρόλο της Φαντίν στην τελευταία κινηματογραφική επιτυχία "Οι άθλιοι" χαρίζει στην Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway) τη μία διάκριση μετά την άλλη. Κι όμως, αυτή τη στιγμή, όπως αποκάλυψε η ίδια, "είναι άνεργη".

"Είχα ένα νέο φιλμ στα σκαριά αλλά τελικά δεν προχώρησε. Οπότε τώρα είμαι άνεργη", παραδέχτηκε η 30χρονη σταρ μιλώντας στο Access Hollywood, υπογραμμίζοντας την ίδια στιγμή ότι "αυτή είναι η ζωή των ηθοποιών. Από τη μια να κερδίζεις βραβεία και από την άλλη να μην έχεις δουλειά".

Όσο για το τι θα κάνει τόσο ελεύθερο χρόνο που θα έχει; Η Αν ξέρει ακριβώς τι θα κάνει.

"Θα κάνω πολλά καλέσματα στο σπίτι", εξήγησε η φρεσκοπαντρεμένη ηθοποιός που δηλώνει ευτυχισμένη για τον χρόνο που θα απολαύσει δίπλα στον αγαπημένο της, Άνταμ Σούλμαν (Adam Shulman).

"Αράζουμε στο σπίτι, παίζουμε με τον σκύλο, χαλαρώνουμε"... αυτά είναι τα σχέδια του ζεύγους για τις "αναγκαστικές" διακοπές τις οποίες φαίνονται αποφασισμένοι να απολαύσουν με το παραπάνω. Μήπως τώρα τους προκύψει και ένα μωράκι, που όπως είχε παραδεχτεί η ίδια, το θέλουν τόσο πολύ;

Ζ. Κ.