Οι παραξενιές & τα βάσανα της μάνας Αντέλ

22.01.2013
Μετά τη μυστικοπάθειά της σχετικά με την εγκυμοσύνη και γέννα της, η τραγουδίστρια Αντέλ έχει βάλει σκοπό να μας ξεκάνει με τις παραξενιές της.

Η βραβευμένη 24χρονη με τη μαγευτική φωνή γέννησε τον περασμένο Οκτώβρη και στην πρόσφατη εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες απέφυγε να μας αποκαλύψει το όνομα του γιου της.

''Είναι κάτι πολύ προσωπικό και ιδιωτικό. Δεν είμαι έτοιμη να το μοιραστώ'', δήλωσε η Αντέλ και μας άφησε άφωνους.

Φυσικά, μια σταρ είναι σταρ ακόμα και στο χαϊδευτικό όνομα που έχει δώσει στο παιδί της κι έτσι η Αντέλ μοιράστηκε μαζί μας -και συγκεκριμένα με το περιοδικό People - το ψευδώνυμο του μικρού της, που δεν είναι άλλο από το ''Μικρό μου φυστικάκι''.

Η Αντελ έχει παραμείνει στο Λος Άντζελες ενώ αναμένουμε γκράντε εμφάνισή της και στα βραβεία Όσκαρ όπου είναι υποψήφια για την ερμηνεία της στο θεματικό τραγούδι της νέας ταινίας James Bond: Skyfall.

Πριν από μερικές ημέρες, ο φακός εντόπισε την Αντέλ σε δρόμο του Χόλιγουντ αλλά αμέσως η τραγουδίστρια αντιλήφθηκε τον παπαράτσι, τύλιξε και φάσκιωσε το μικρό της γιο σε μια προσπάθεια να μας τον κρύψει με κάθε τρόπο.

Και μην νομίζεις πως η Αντέλ περνά ανέμελες στιγμές στην φάση αυτή της μητρότητας.

Στην εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες, η Αντέλ μίλησε για τους πρώτους της μήνες ως μητέρα:

''Είμαι εξουθενωμένη, και έχω έκζεμα στα χέρια από τα μπουκάλια που βράζω''.

Πάντως, στη διαμονή της στο Λος Άντζελες, η Αντέλ έκανε και φιλίες.

Η ηθοποιός Τζέσικα Άλμπα έστειλε στην βρετανίδα τραγουδίστρια ένα καλάθι με καλούδια (πάνες, σαμπουάν, βρεφικές κρέμες) ό,τι θα χρειαζόταν η Αντέλ στη σύντομη διαμονή της, αλλά δεν ήξερε το όνομα του μικρού για να το προσθέσει επάνω στο καλάθι, οπότε το άφησε κενό.

Αφού τηλεφώνησε σε φίλους και γνωστούς, η Άλμπα δεν μπόρεσε να λύσει το μυστήριο με το όνομα του μικρού γιου της Αντέλ και το ίδιο μυστήριο βιώνουμε κι εμείς οι υπόλοιποι.

Κα. Π