Βικτόρια Μπέκαμ: Δεν ακολουθεί τον Ντέιβιντ!

21.01.2013
Μέχρι να αποφασίσει ο σύζυγός της για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, η Πος (Posh) κοιμάται σε αναμμένα κάρβουνα.

Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) και η οικογένειά της άφησαν πρόσφατα το Λος Άντζελες όπου έζησαν τα τελευταία χρόνια και έχουν μετακομίσει στο Λονδίνο.

Στην αγγλική πρωτεύουσα η διάσημη οικογένεια ζει στο ενοίκιο -προς το παρόν- καθώς ακόμη ο Ντέιβιντ (David) δεν έχει αποφασίσει σε ποια ομάδα του κόσμου θα υπογράψει στη συνέχεια.

Προτάσεις από το Μονακό, την Κίνα, τη Ρωσία, το Κατάρ έχουν πέσει βροχή στον 37χρονο άσσο αλλά εκείνος δεν έχει αποφασίσει ακόμη.

Όμως η Βικτόρια λέγεται ότι ανησυχεί πολύ γιατί φαίνεται ότι –παρά τις αρχικές υποθέσεις- δεν προτίθεται να τον ακολουθήσει με τα παιδιά. Ειδικά αν επιλέξει προορισμό εκτός Ευρώπης, γεγονός που θα κάνει τη σχέση τους πολύ δύσκολη.

"Η Βικτόρια στηρίζει απόλυτα τον Ντέιβιντ όμως δεν είναι σίγουρη ότι θα αντέξει την πίεση μιας σχέσης εξ αποστάσεως", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Closer" συμπληρώνοντας ότι παρόλο που δεν τίθεται ζήτημα εμπιστοσύνης, γεγονός είναι ότι αν εκείνος φύγει εκτός Ευρώπης η επαφή τους θα είναι τόσο δύσκολη που φοβάται τι μπορεί να "κάνει" στον γάμο τους.

Σε αναμονή αποφάσεων λοιπόν οι Μπέκαμ.

Ζ. Κ.