Λόρενς: Τα ψέματα και η επίθεση στη Μέριλ Στριπ

17.01.2013
Μόλις κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στην ταινία "Silver Lining Playbook" και η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο αποκαλύπτει το παράδοξο μυστικό της επιτυχίας της.


"Ήμουν μεγάλη ψεύτρα όταν ήμουν παιδί. Παθολογική ψεύτρα, θα έλεγα", παραδέχτηκε η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) μιλώντας στην εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν (David Latterman) "Late Show" συμπληρώνοντας ότι έλεγε ψέματα για τα πάντα στους πάντες κυρίως θέλοντας να "είναι πάντα μπροστά από όλους".

Αυτή η λεπτομέρεια, λοιπόν, σίγουρα τη βοήθησε στην υποκριτική της καριέρα, αν και τώρα πια η 22χρονη ηθοποιός θέλει να λέει μόνο αλήθειες.

Έτσι και όταν προέκυψε θέμα -από άλλους όμως- ανάμεσα στην ίδια και τη Μέριλ Στριπ (Meryl Streep) δεν μάσησε καθόλου τα λόγια της.

Όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει τη Χρυσή Σφαίρα της, η Τζένιφερ την κοίταξε καλά καλά και είπε ένα "Τι γράφει εδώ; 'Έφαγα τη Μέριλ';, η οποία παρεμπιπτόντως ήταν συνυποψήφιά της στην κατηγορία και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. (δείτε το απόσπασμα στο δεύτερο βίντεο που ακολουθεί)

Μέγας σάλος ξέσπασε με τους καλοθελητές να αντιδρούν σε αυτή τη "δημόσια προσβολή" της διάσημης ηθοποιού από ένα... μαθητούδι. Πρωτοπαλλίκαρο μάλιστα στην επίθεση μέσω Twitter η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) που "δεν μπόρεσε να καταπιεί αυτή την απρέπεια". Άλλο πάλι και τούτο!

Η απάντηση της Λόρενς όμως ήρθε καταπέλτης: "Ει, ηλίθιοι, είναι ατάκα από μια ταινία".

Συγκεκριμένα πρόκειται για ατάκα της Μπετ Μίντλερ (Bette Midler) στην ταινία "First Wives Club" την οποία και η Τζένιφερ Λόρενς χρησιμοποίησε προκαλώντας όλο αυτό τον σάλο άθελά της. (δείτε το απόσπασμα στο τρίτο βίντεο που ακολουθεί)

Ζ. Κ.