Η JLo απορεί τι της βρίσκει ο Κάσπερ!

17.01.2013
Τι και αν είναι από τις πιο επιτυχημένες και σέξι γυναίκες στον κόσμο. Η Λατίνα σταρ είναι φουλ στην... ανασφάλεια.


Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) είναι ζευγάρι με τον κατά 18 χρόνια νεότερό της, Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) και δεν το κρύβει.

Όμως εντύπωση προκαλεί η ειλικρίνεια της 43χρονης Λόπεζ η οποία δεν μπορεί να καταλάβει τι της βρίσκει ο καλός της και είναι μαζί της εκφράζοντας ταυτόχρονα την απορία της για το αν η σχέση τους αντέξει στον χρόνο.

"Τον ρωτάω πολλές φορές 'Γιατί δεν βρίσκεις μια νέα κοπέλα να φύγεις από εδώ; Τι θέλεις μαζί μου;'", αποκάλυψε η Τζένιφερ σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "People" εκφράζοντας την ανησυχία της για τον χρόνο.

"Και σκέφτεσαι, εντάξει, ωραία είναι τώρα, αλλά για πόσο καιρό ακόμη; ΟΚ, σε δέκα χρόνια εγώ θα είμαι έτσι και εσύ θα είσαι αλλιώς... και οι άντρες σε αυτή την ηλικία είναι... Δεν ξέρω, σκέφτομαι διάφορα πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Λατρεύουμε το τώρα και κάνουμε ο ένας τον άλλο πολύ ευτυχισμένο", κατέληξε η Λόπεζ μετά το "παραλήρημα" ανασφάλειας -ή ρεαλισμού- ενώ για τις φήμες που τη θέλουν να αρραβωνιάζεται τον 25χρονο καλό της δεν είπε λέξη.

Με τρεις γάμους και αντίστοιχα διαζύγια -καθώς και έναν παρά τρίχα με τον Μπεν Άφλεκ- θα έλεγε κανείς ότι η JLo έχει πάψει να πιστεύει στην αγάπη. Εκείνη όμως αντίθετα συνεχίζει να πιστεύει έχοντας μάλιστα ξεκαθαρίσει απόλυτα μερικά βασικά ζητήματα το παρελθόντος στο μυαλό και την καρδιά της.

."Δεν μετανιώνω τίποτα. Αυτή είμαι εγώ Τουλάχιστον τώρα βρίσκομαι σε ένα σημείο που οφείλω να αναγνωρίσω αυτές τις επιλογές καθώς και ότι ό,τι συνέβη στη ζωή μου έχει έρθει ως αποτέλεσμα αυτών των επιλογών, οπότε θα πρέπει να είμαι πιο προσεκτική. Και είμαι πιο προσεκτική", ολοκλήρωσε η Τζένιφερ Λόπεζ βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Ζ. Κ.