Τα νυχτοπερπατήματα της Ναταλίας με τον Βρεττό

17.01.2013
Η συμμετοχή στο Dancing with the stars και οι χορευτικές επιδόσεις του Ηλία Βρεττού ανέβασαν σε χρόνο dt τις μετοχές του.

Πρώτη μούρη έχει γίνει ο νεαρός αοιδός και φτάσαμε να ασχολούμαστε κάθε εβοδμάδα με τα ερωτικά του και με ποια κυρία της showbiz βγαίνει. Γιατί βλέπεις, κάθε εβδομάδα έχουμε κι από μία νέα αιθέρια ύπαρξη που οι φήμες την θέλουν να έχει κλέψει την καρδιά του χορευταρά Ηλία. Τη μία η Ζενίλντα (πρώην Σόμμερ), την άλλη η ντάμα του Κλώντια Άννα την παρά άλλη η σέξι Ευαγγελία Αραβανή, τώρα η Ναταλία Γερμανού.

Έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια με την περίπτωση του. Ειδικά, με τις δύο τελευταίες κυρίες, αφού τις προηγούμενες μέρες τα δημοσιεύματα επέμεναν κι έλεγαν ότι ο Βρεττός εδώ κι έναν μήνα ζει τρελό έρωτα με την Ευαγγελία. Άλλοι πάλι λένε ότι βρίσκονται απλά στη φάση του φλερτ. Ο Βρεττός, όμως, διαψεύδει και μπερδεύει την κατάσταση με τα νυχτοπερπατήματα του με την Γερμανού μετά το τέλος του Dancing, όπου εκείνη βρέθηκε στο κοινό στο τελευταίο live.

Όπως διαβάζουμε, οι δυο τους πήγαν με το αυτοκίνητό της σε στέκι της Αγ. Παρασκευής, όπου συνάντησαν την Κλώντια Άννα και δύο φίλες της. Όσοι είδαν από κοντά το πρώην ζευγάρι (οι δυο τους επίσημα δεν το έχουν παραδεχτεί) λένε ότι ήταν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους. Η Ναταλία του ψιθύριζε στο αυτί κι εκείνος τη είχε αγκαλία.

Βρε λες η Ναταλία να το κάνει σαν το τραγούδι... "Η νέα είναι ωραία, αλλά η παλιά είναι αλλιώς";