Τσιμτσιλή: Μιλά για μία άτυχη εγκυμοσύνη της

16.01.2013
Για το μωρό που περιμένει μίλησε γι ακόμη μία φορά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και γι ακόμη μία φορά δεν παρέλειψε να πει πόσο χαρούμενη κι ευλογημένη νιώθει.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια για πρώτη φορά εμμέσως πλην σαφώς μίλησε και για μια άτυχη εγκυμοσύνη που είχε πριν. Σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου η Σταματίνα απέφυγε να απαντήσει ευθέως αν είχε προηγηθεί εγκυμοσύνη με δυσάρεστη κατάληξη, αλλά όσα είπε εννοούν πολλά.

«Θέλω να πω σε κάθε γυναίκα, ότι δεν πρέπει να σταματάει σε μια ατυχία, πρέπει να συνεχίζει να πιστεύει στο όνειρο της και να το διεκδικεί. Και το τελειώνω εδώ. Οι ατυχίες είναι στη ζωή, αλλά δεν πρέπει να χάνουμε το κουράγιο μας και την πίστη μας όνειρο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παραδέχεται ότι όνειρό της είναι να αποκτήσει τουλάχιστον δύο παιδιά. “Εγώ μεγάλωσα έχοντας μια αδερφή και ο Θέμης αντίστοιχα έχει άλλες δύο, οπότε έχουμε μάθει να μοιραζόμαστε αγάπη και παιδικές αναμνήσεις. Ιδανικά, δεν θα θέλαμε ένα παιδάκι, αλλά επειδή και πάλι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στη ζωή κάθε ζευγαριού, αν ο Θεός θέλει να μας φέρει μόνο αυτό το ένα θα το αγαπήσουμε , αφού για εμάς θα είναι τα πάντα”.

Το μωρό αναμένεται να γεννηθεί κοντά στα γενέθλια της Τσιμτσιλή, δηλαδή στις 31 Μαΐου, ενώ έχουν κιόλας βρει το όνομα που θα της δώσουν. Παναγιώτα θα την ονομάσουν από τη μητέρα της παρουσιάστριας.

Πηγή: ΟΚ