Ο τίτλος που κέρδισε η Κέιτι Χολμς... γυμνή!

16.01.2013
Το ακούσαμε και αυτό: Η πρώην κυρία Κρουζ στη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες της χιλιετίας.

Οι αναγνώστες του ανδρικού περιοδικού GQ ψήφισαν και κατέταξαν την Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) ανάμεσα τις 60 πιο "καυτές" γυναίκες της χιλιετίες και μάλιστα δίπλας σε ονόματα όπως η Μπιγιονσέ (Beyoncé), η Μίλα Κούνις (Mila Kunis), και η ΜέγκανΦοξ (Megan Fox).

Και όλα αυτά εξαιτίας μιας ερωτικής σκηνής που υπήρχε στην ταινία "The Gift" όπου συμμετείχε η 32χρονη σταρ το 2000 στην προσπάθειά της να αποδεσμευτεί από την έντονη "ταύτιση" που είχε με τον ρόλο της Τζόι Πότερ που την έκανε διάσημη μέσα από την τηλεοπτική επιτυχία "Dawson's Creek".

Μπορεί η ίδια να έχει στραφεί στο θέατρο (αν και δεν της πήγε και πολύ καλά αυτή η προσπάθεια) αλλά οι ταινίες –όπως και τα γραπτά- μένουν.

Και φαίνεται ότι οι θαυμαστές της Κέιτι δεν ξεχνούν με τίποτα τη σκηνή της ταινίας όπου η ηθοποιός εμφανίζεται ολόγυμνη δίπλα σε έναν από πολλούς ερωτικούς της συντρόφους. (δείτε τη στο δεύτερο βίντεο που συνοδεύει την είδηση)

Μπορεί ο ρόλος της στην ταινία να μην ήταν μεγάλος –αφού σκοτώνεται πολύ νωρίς στην πλοκή- όμως ήταν αρκετός για να της χαρίσει τον "ζουμερό" τίτλο 13 χρόνια μετά και ενώ έχει μεσολαβήσει ο γάμος της με τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) η γέννηση της κόρης τους, Σούρι (Suri) και το πολύκροτο διαζύγιό τους.

Ζ. Κ.