Γιατί "έλιωσε" η Βικτόρια Μπέκαμ;

16.01.2013
Την αγάπησε την Αμερική η διάσημη πολύτεκνη σχεδιάστρια μόδας, αλλά αυτή την ταλαιπώρησε τόσο που δεν θέλει πια να τη βλέπει.

Η βάση της επιχείρησης της Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) βρίσκεται στο Λονδίνο και όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο η πίεση του να την "τρέχει" από το Λος Άντζελες όπου ζούσε τα τελευταία πέντε χρόνια την είχε… ξεκάνει.

Μπορεί να την αγαπάει την Αμερική, όμως τώρα που ο Ντέιβιντ (David) ψάχνει για καινούρια ομάδα του το έχει ξεκαθαρίσει ότι τόσο μακριά δεν ξαναπάει!

"Η Βικτόρια δεν άντεχε άλλο να χειρίζεται τη δουλειά της από το Λος Άντζελες, όσο καλά και να πήγαινε", μεταφέρουν πηγές του Radar Online υποστηρίζοντας ότι η 37χρονη σταρ έμενε πολλές βραδιές άγρυπνη λόγω διαφορά ώρας και στο τέλος… έλιωσε.

"Η Βικτόρια ένιωσε ότι θυσίασε πάρα πολλά για τον Ντέβιντ όταν τον ακολούθησε στο Λος Άντζελες", συνεχίζει η πηγή ενώ θυμίζει ότι ενόψει της μετακόμισης –προς άγνωστο μέχρι στιγμής προορισμό- οι γιοι του ζεύγους έχουν ξεγραφτεί από τα σχολεία τους συνεχίζοντας την εκπαίδευσή τους στο σπίτι μέχρι νεωτέρας.

Όσο για το πού θα "στείλει" την οικογένεια Μπέκαμ το 2013; Ακούγονται πάρα πολλά αλλά ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο. Από το Λονδίνο και το Μονακό, μέχρι τη Σανγκάη και το Κατάρ, τα σενάρια ακόμη παίζονται!

Ζ. Κ.