Ο Μάγιερ ψάχνει μονόπετρο για την Κέιτι Πέρι

15.01.2013
Έρχονται αρραβώνες και χαρές για τους τραγουδιστές Κέιτι Πέρι ( Katy Perry) και Τζον Μάγιερ (John Mayer).

Το ζευγάρι που ξεκίνησε το δεσμό του δειλά δειλά μετά και το διαζύγιο της Πέρι από το Ράσελ Μπραντ, φαίνεται πως σύντομα θα αρραβωνιαστεί. Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, τα δύο ερωτευμένα πιτσουνάκια πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα και ο Τζον ήδη ψάχνει το κατάλληλο μονόπετρο για την Πέρι.

Πηγή του περιοδικού Heat αναφέρει πως ο Τζον έχει σίγουρα αισθήματα για την Κέιτι και ποτέ πριν δεν φανταζόταν τη ζωή του με μια μόνο γυναίκα. Όπως φαίνεται, οι δυο τους έχουν την ίδια αίσθηση του χιούμορ, μεγάλη αγάπη για τη μουσική και τους αρέσει να ταξιδεύουν μαζί.

Ο Τζον έψαχνε για δαχτυλίδι αρραβώνων πριν τις γιορτές και όπως φαίνεται έχει ήδη κάνει ειδική παραγγελία.

Ένα από τα προβλήματα που έχει να ξεπεράσει το ζευγάρι είναι η αγάπη που τρέφει ο Μάγιερ για τη Νέα Υόρκη όπου και διατηρεί το διαμέρισμά του. Η Κέιτι από την πλευρά της ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες.

Ο Τζον φαίνεται πως συμφώνησε να μετακομίσει παρά την τεράστια αγάπη που τρέφει για τη Νέα Υόρκη.

Πηγή από το περιβάλλον της Κέιτι αναφέρει πως η τραγουδίστρια είναι πολύ χαρούμενη και ποτέ δεν πίστευε πως θα έχει μέλλον αυτή η σχέση.

Ο Τζον υπήρξε σε δεσμό με δεκάδες διάσημες όπως η Τζέσικα Σίμπσον και η Τζένιφερ Άνιστον ενώ η πρώτη τον είχε αποκαλέσει τιμητικά ''σεξουαλική τορπίλη''.