Κίρα Νάιτλι: το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αγνοούσε

15.01.2013
Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη και φαίνεται πως η 27χρονη ηθοποιός Κίρα Νάιτλι (Keira Knightley) το γνωρίζει αυτό από πρώτο χέρι.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Αυστραλιανό περιοδικό ''Harpers Bazaar'', η νεαρή ηθοποιός που υποδύεται στο σινεμά την Άννα Καρένινα παραδέχτηκε πως το εργασιακό στρες και τα πολύωρα γυρίσματα σε ταινίες, δημιούργησαν στον οργανισμό της μια σοβαρή φλεγμονή, η οποία προκάλεσε σοβαρούς πόνους στην ηθοποιό η οποία έφτασε να μην μπορεί να σταθεί όρθια ή να αναπνεύσει σωστά.

''Υπάρχουν περίοδοι που εργάζεσαι τόσο βαριά που παθαίνεις κάποια περίεργη αρχαϊκή ασθένεια. Εγώ δεν το κατάλαβα και έφτασα στις πρόβες να μην μπορώ να σταθώ όρθια. Εκλιπαρούσα το συνεργείο να φωνάξει γιατρό''.

Η ηθοποιός είχε μια σοβαρή μορφή πλευρίτιδας στην οποία η φλεγμονή μπορεί να συσσωρεύσει υγρό στο θώρακα. Μετά από αυτή την περιπέτεια, η Κίρα προσπαθεί να ξεπερνά το στρες της με χορό και καραόκε:

“Το σώμα μου έφτασε να διαλύεται και τότε κατάλαβα πως έπρεπε να αναλάβω δράση. Προσπαθώ να μην κουράζομαι πολύ, κάνω γιόγκα και έχω ήδη τραυματιστεί από την γ***η τη γιόγκα. Τραγουδάω και σε καραόκε αλλά η φωνή μου είναι χάλια. Πάντως και ο χορός με βοηθάει''.

Κατερίνα Π.