Η κατάντια του Ράσελ Κρόου: πέφτουλας στο Twitter

15.01.2013
Οι τελευταίοι μήνες υπήρξαν σκληροί και δύσκολοι για τον ηθοποιό Ράσελ Κρόου (Russell Crowe) αλλά τέτοιο ξεπεσμό δεν τον περιμέναμε.

Ο 48χρονος ηθοποιός, ανακοίνωσε τον περασμένο Οκτώβριο το διαζύγιό του από την Ντάνιελ Σπένσερ (Danielle Spencer) μετά από εννιά χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο γιων.

Η Σπένσερ είχε δείξει τις προθέσεις της δύο χρόνια πριν, όταν μετακόμιζε στην εξοχή με τους γιους της αλλά ο γόης Κρόου φαίνεται πως δεν μπορεί να παλέψει το διαζύγιο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, ο Μονομάχος έφτασε στο σημείο να κάνει καμάκι μέσω Twitter, ανταλλάσσοντας μηνύματα με την 40χρονη σεξοβόμβα Ντίτα Βον Τιζ (Dita Von Teese).

Όπως αναφέρει και η εφημερίδα New York Post, τον περασμένο Δεκέμβριο, το άτυπο ζευγάρι έφτασε στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Νέα Υόρκη στις 6μιση το πρωί και απήλαυσαν τις υπηρεσίες του πλουσιοπάροχου σπα του ξενοδοχείου.

Από το Δεκέμβριο και μετά, Ντίτα και Ράσελ φλέρταραν στο Twitter ενώ ο Κρόου έχει retweetαρει και μηνύματα της καυτής χορεύτριας του μπουρλεσκ το προηγούμενο διάστημα.

Όλα αυτά συμβαίνουν στα κοινωνικά δίκτυα γιατί στην πραγματική ζωή οι εκπρόσωποι τόσο του ηθοποιού όσο και της Βον Τιζ δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο.

Εμ, δεν θα το άφηνε να περάσει έτσι ο Ράσελ που μέσα από το Twitter έδωσε απάντηση στο αν υπάρχει ερωτικός καπνός στην εν λόγω υπόθεση!

Το ποστ του Κρόου ήταν το εξής:

@DitaVonTeese is brave, smart, sweet and elegant. She is a friend of mine. Who wouldn't want friends like that? Friends, not lovers"

Η Ντίτα είναι γενναία, έξυπνη και κομψή. Είναι φίλη μου και ποιός δεν θα ήθελε μια φίλη σαν αυτή. Φίλη όχι ερωμένη!

Έτσι, μέσω Twitter και πάλι ο ηθοποιός διέψευσε με το δικό του τρόπο το ειδύλλιο. Μετά το διαζύγιό του, ο Κρόου είχε συνδεθεί ερωτικά με την πρώην σύζυγο του Μπίλι Τζόελ αφού ο φωτογραφικός φακός τους είχε συλλάβει να φλερτάρουν νωρίς το πρωί έξω από το ξενοδοχείο Greenwich.

Και τότε ο Κρόου είχε χρησιμοποιήσει το Twiiter για να απαντήσει:

''Προτεραιότητά μου είναι να ενώσω και πάλι την οικογένειά μου. Οι φήμες είναι ψευδείς.''

Για την ιστορία, το διαζύγιο του Κρόου, του βγήκε ξινό αφού φαίνεται πως βάσει του προγαμιαίου συμβολαίου ο ηθοποιός έδωσε στην πρώην σύζυγο γύρω στα 20 εκατομμύρια δολάρια.