Κίνσκι: "Ο πατέρας μου με βίαζε από τα 5"

11.01.2013
Η αποκάλυψη σοκ έρχεται από την κόρη του Κλάους Κίνσκι (Klaus Kinski), Πόλα, (Paula) και πραγματικά σοκάρει.

Ο διάσημος Γερμανός ηθοποιός, ο οποίος πέθανε το 1991 από καρδιακή προσβολή είχε τρία παιδιά από τρεις διαφορετικές συζύγους. Η Ναστάζια (Nastasia), ο Νικολάι (Nikolai) και η Πόλα ακολούθησαν όλα τα βήματα του μπαμπά και η τελευταία, στα 60 της χρόνια σήμερα αποφάσισε να βγάλει από μέσα της ένα πολύ βαρύ μυστικό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Stern" η Πόλα αποκάλυψε ότι ο πατέρας της τη βίαζε συστηματικά από τα 5 μέχρι τα 19 της χρόνια. Μάλιστα, όπως περιγράφει στην αυτοβιογραφίας της που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες με τίτλο " Kindermund" (Τα στόματα των παιδιών), ύστερα από κάθε βίαιη επίθεση την έλουζε με ακριβά δώρα.

"Με πλήρωνε για να είμαι το μικρό σεξουαλικό του αντικείμενο του πόθου επάνω σε μεταξωτά μαξιλάρια", ομολόγησε η Πόλα εξηγώντας ότι δεν είχε μιλήσει όλα αυτά τα χρόνια καθώς εκείνος "της το απαγόρευε".

"Το χειρότερο από όλα, βέβαια είναι πως μου έλεγε ότι όλο αυτό ήταν απόλυτα φυσιολογικό και ότι το έκαναν όλοι οι πατεράδες με τις κόρες τους", συνέχισε η 60χρονη Πόλα για τον Κλάους, ο οποίος είχε βεβαρημένο ιστορικό ψυχικής ασθένειας που τον είχε οδηγήσει μέχρι και σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Όσο για τη μικρή της αδελφή; Η Ναστάζια δηλώνει σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις και εκφράζει τον θαυμασμό της για το θάρρος που βρήκε η Πόλα για να γράψει αυτό το βιβλίο.

"Η αδελφή μου είναι μια ηρωίδα γιατί ελευθέρωσε την καρδιά της, την ψυχή της αλλά και το μέλλον της από το βάρος αυτού του μυστικού", δήλωσε η 51χρονη ηθοποιός στη σημερινή έκδοση της "bild", δηλώνοντας ταυτόχρονα άγνοια για τα τραγικά συμβάντα.

Ζ. Κ.