Μία έκπληξη πολλών... καρατίων για την Τόρι Σπέλινγκ

09.01.2013
Ένα αργοπορημένο δώρο έλαβε η διάσημη πολύτεκνη μανούλα και φαίνεται ότι την ξετρέλανε.

Η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) γέννησε το τέταρτο παιδάκι της στις 30 Αυγούστου 2012, κινδυνεύοντας μάλιστα να χάσει την ίδια της ζωή.

Τώρα λοιπόν που όλα μπήκαν ξανά στον δρόμο τους και η ζωή στο σπίτι της οικογένειας επανήλθε στο φυσιολογικό, ήρθε και ο καιρός για να γιορταστεί η άφιξη του μικρού Φιν (Finn) όπως έπρεπε. Με ένα κόσμημα από τον περήφανο μπαμπά, Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean McDermott).

Την πληροφορία έδωσε στο περιοδικό "People" ο ίδιος ο –γνωστός και ως κοσμηματοπώλης των διασήμων- Νιλ Λέιν (Neil Lane).

"Μου τηλεφώνησε ξαφνικά ο Ντιν λέγοντάς μου ότι είχε αργήσει πολύ αλλά ήθελε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στην Τόρι για τη γέννηση του Φιν. Ήθελε κάτι όμορφο, αλλά διαφορετικό", αποκάλυψε ο Λέιν, συμπληρώνοντας ότι ο ΜακΝτέρμοτ δωρίζει πάντα ένα ιδιαίτερο κόσμημα στην αγαπημένη του για να γιορτάσει το κάθε σημαντικό γεγονός στη ζωή τους.

Ο κοσμηματοπώλης του έδωσε πολλές και διάφορες επιλογές και εκείνος κατέληξε σε ένα χρυσό σκαλισμένο δαχτυλίδι με μία καταπράσινη πέτρα νεφρίτη 10 καρατίων στη μέση που τον ξετρέλανε καθώς η Τόρι λατρεύει το πράσινο χρώμα.

Να τους ζήσει λοιπόν και το τέταρτο τέκνο.

Ζ. Κ.