Η Τζέσικα Σίμπσον έχασε 30 κιλά: Δες την!

19.12.2012
Και ενώ οι φήμες τη θέλουν πάλι έγκυο, η διάσημη ηθοποιός, τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας εντυπωσιάζει με τη σέξι εμφάνισή της.

Η Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson) γέννησε την κορούλα της την 1η Μαΐου 2012, αλλά βγαίνοντας από το μαιευτήριο πήρε μαζί της και 32 (!) παραπανίσια κιλά.

Όπως έγινε γνωστό πολύ σύντομα, η 32χρονη μανούλα υπέγραψε συμβόλαιο με τα διάσημα κέντρα αδυνατίσματος "Weight Watchers" τα οποία ανέλαβε να διαφημίζει αδυνατίζοντας έναντι του αστρονομικού ποσού των 4 εκατομμυρίων δολαρίων (!).

Στο πρώτο διαφημιστικό σποτάκι, που μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, η Σίμπσον είχε ήδη χάσει μερικά κιλά αλλά είχε πολύ δρόμο μπροστά της.

Αυτές τις μέρες, η Τζέσικα γυρίζει το δεύτερο σποτάκι της συμφωνίας που αναμένεται να προβληθεί ανήμερα τα Χριστούγεννα και οι φωτογραφίες που διέρρευσαν εντυπωσιάζουν –μαζί με τις πληροφορίες που τη θέλουν να έχει χάσει ήδη τα 30 (!) κιλά.

Πριν από λίγο καιρό είχε προκληθεί ένας σάλος καθώς οι φήμες ήθελαν την Τζέσικα ξανά έγκυο και τα αφεντικά των Weight Watchers έξαλλα με την καμπάνια τους που θεώρησαν ότι τινάχτηκε στον αέρα.

Στο μεταξύ, επίσημα η είδηση της εγκυμοσύνης δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε διαψευσθεί ακόμη όμως η ξανθιά σταρ εμφανίστηκε σε γάμο κολλητής της απαστράπτουσα (αν και φορώντας μαύρη τουαλέτα) στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της.

Το γεγονός ότι κρατούσε μια ανθοδέσμη από κόκκινα τριαντάφυλλα συνέχεια μπροστά από την κοιλιά της μπορεί να είναι τυχαίο. Μπορεί και όχι… Θα δείξει.

Ζωή Κίττα