Κατηγορίες και υπονοούμενα για πρώην ζευγάρι

19.12.2012
"Πού να πήγε τόση αγάπη, πού να χάθηκε;" Έλα μου ντε. Αν και υπήρξαν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του χώρου και πολλοί πίστευαν ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, εκείνοι έκαναν την εκπληξη.

Και όχι μόνο δεν παντρεύτηκαν, αλλά χώρισαν. Και όπως φαίνεται, ο χωρισμός τους μόνο βελούδινος δεν είναι. Σωκράτης Αλαφούζος και Άριελ Κωνσταντινίδη δεν έχουν πλέον και τις καλύτερες σχέσεις και καιρό μετά το χωρισμό τους ο ένας κατηγορεί τον άλλον για σόου, ενώ από το μενού δε λείπουν τα υπονοούμενα και "καρφιά".

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Αλαφούζος κατηγόρησε την Άριελ ότι κάνει "σόου" μπροστά από τις κάμερες. «Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν είναι μία κάμερα μπροστά πρέπει σώνει και καλά να δίνεις σόου. Ειλικρινά, δεν με ενδιαφέρει να αναλύσω στην προσωπική μου ζωή, έστω κι αν δεν έπραξε το ίδιο και η Άριελ, η οποία είπε πράγματα που πυροδότησαν την κατάσταση. Όμως, δεν κατηγορώ κανέναν, ο καθένας αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής με τον δικό του τρόπο» δήλωσε χαρακτηριστικά και δεν έμεινε ασχολίαστο από την άλλη πλευρά.

Η Κωνσταντινίδη δηλώνει ότι ένας χωρισμός δεν είναι για "ένα καπρίτσιο ή για μία παρεξήγηση", ενώ άφησε υπονούμενα για το πως είναι τώρα. «Είμαι χαρούμενη και πολύ καλά όπως είμαι αυτή τη στιγμή και ενθουσιασμένη με όλα τα καινούργια που έρχονται», δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της Μεσημεριανής Μελέτη.

Και να φαντατσείς ότι πριν λίγο καιρό η ηθοποιός είχε μιλήσει στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και είχε κλάψει όταν αναφέρθηκε στο χωρισμό της με τον Αλαφούζο. Άραγε, σε αυτή τη στιγμή να ανφερόταν εκεινος ότι κάνει "σόου"; Who Knows.