Το βίτσιο του ντι Κάπριο με το... κλύσμα!

19.12.2012
Σημερινά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν τη νέα "εμμονή" του διάσημου ηθοποιού που έχει σχέση με την υγεία του.

Ο Λεονάρντο ντιΚάπριο (Leonardo DiCaprio) λέγεται ότι τον τελευταίο καιρό έχει αναπτύξει μια "ιδιαίτερη αδυναμία" σε μια ιατρική πρακτική που λέγεται υδροθεραπεία ή άρδευση παχέος εντέρου.

Πρόκειται για μια διαδικασία ολοκληρωτικού καθαρισμού που ο 38χρονος ηθοποιός έμαθε από τα μοντέλα που τόσα χρόνια έχει στη ζωή του και, όπως φαίνεται, τη χρησιμοποιούν κατά κόρον.

"Ο Λίο γνωρίζει τη μέθοδο αυτή εδώ και χρόνια, αλλά μόλις πρόσφατα άρχισε να την εφαρμόσει", μεταφέρει πηγή της εφημερίδας "Τhe Sun" εξηγώντας πως με τόση "διαφήμιση" από τις εκάστοτε συντρόφους του δεν θα μπορούσε να κάνει και αλλιώς.

Η υδροθεραπεία μοιάζει σε πολλά σημεία με το απλό κλύσμα καθώς και στις δύο περιπτώσεις χορηγείται νερό στο παχύ έντερο για να καθαρίσει τελείως, μόνο που στην πρώτη περίπτωση ο καθαρισμός αφορά σε όλη την έκταση του εντέρου και όχι μόνο στη βάση του. Γι' αυτό τον λόγο και πρέπει να γίνεται από ειδικούς και χρειάζεται περισσότερο χρόνο.

Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bündchen), Μπαρ Ραφαέλι (Bar Rafaeli), Έριν Χέδερτον (Erin Heatherton). Τρεις από τις καλλονές που πέρασαν από την αγκαλιά του Λίο και τον "μύησαν" στα θετικά της ιδιαίτερης αυτής θεραπείας.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το τρέιλερ της τελευταίας ταινίας του ντιΚάπριο, το "Django Unchained" με την υπογραφή του Κουέντιν Ταραντίνο (Quentin Tarantino).

Ζ. Κ.