Μιράντα Κερ & Ορλάντο Μπλουμ: Χωρίζουν;

14.12.2012
Ολοένα και περισσότερα είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν το διάσημο ζευγάρι… όχι και στα καλύτερά του. Τι συμβαίνει, αλήθεια;

Και ενώ η Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) αποκαλύπτει "πώς κρατάει" τον άντρα της, οι φήμες θέλουν τον γάμο της με τον Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom) μέχρι και… δυσλειτουργικό!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 και πέρσι τον Ιανουάριο υποδέχτηκαν τον γιο τους, Φλιν (Flynn) ενώ έδειχναν πάντα τόσο ήρεμοι και ευτυχισμένοι μεταξύ τους.

Όμως, τους τελευταίους μήνες ο Ορλάντο και η Μιράντα βιώνουν μια κάπως δύσκολη κατάσταση καθώς εκείνος βρίσκεται στη Νότια Αφρική γυρίζοντας μια ταινία για τους Ζουλού ενώ εκείνη στη Νέα Υόρκη.

"Υπάρχει μεγάλη ένταση στη σχέση τους", μεταφέρουν πηγές της εφημερίδας "The Sun" προσθέτοντας ότι η 29χρονη καλλονή εθεάθη αρκετές φορές χωρίς τη βέρα της ενώ σχολιάστηκε επίσης το "ξεκάθαρο φλερτ" στο οποίο επιδόθηκε με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο (Leonardo di Caprio) σε πρόσφατη συνάντησή τους.

Οι ίδιοι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι δεν έχουν αναφερθεί στο θέμα δημοσίως, όμως η μαμά του 35χρονου σταρ, Σόνια (Sonia) δήλωσε ταραγμένη από τις φήμες ενώ ξεκαθάρισε ότι ο γιος της και η γυναίκα του "είναι πολύ πολύ ευτυχισμένοι μαζί και ότι θα περάσουν τις γιορτές μαζί".

Ζ. Κ.