Κοκκίνου: Έξαλλη με οπαδούς έφυγε από την πίστα

14.12.2012
Ένα απίστευτο σκηνικό συνέβη με την Έλλη Κοκκίνου, η οποία έγινε έξαλλη την ώρα που τραγουδούσε, εγκαταλείποντας την πίστα!

Το σκηνικό συνέβη σε νυχτερινό μαγαζί της Κύπρου και την Έλλη έκαναν έξω φρενών μία μερίδα οπαδών!!! Γιατί μπορεί η αοιδός να έχει αγόρι που χύνει τον ιδρώτα του στα γήπεδα και να ξέρει τι εστί... «οπαδός», όμως εκείνη δεν παίρνει χαμπάρι από τους... Μάο.

Η Κοκκίνου, που λες, ήταν καλεσμένη στον ετήσιο χριστουγεννιάτικο χορό της ομάδας της Ομόνοιας που έγινε σε κέντρο της Λευκωσίας. Η Έλλη, σύμφωνα με το ShowTime-cy βγήκε στην πίστα ευδιάθετη και αφού καλησπέρισε τους θαμώνες άρχισε να ερμηνεύει τις επιτυχίες της. Έλα, όμως, που υπήρξαν κάποιοι που δεν σεβάστηκαν την παρουσία της και μετέτρεψαν το μαγαζί σε... γήπεδο!

Άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους, ενώ έριχναν και τα μπινελίκια τους για τον αντίπαλο, ΑΠΟΕΛ. Και όπως καταλαβαίνεις, ήρθαν τα πίσω τραπέζια κι έγιναν κερκίδα με τις βρισιές και τα συνθήματα να ακούγονται περισσότερο από τα τραγούδια. Ένας χαμός, με την Κοκκίνου να σταματάει κάθε λίγο και λιγάκι και να τους ζητάει με ευγενικό τρόπο να χαλαρώσουν, αφού εκεί βρίσκονται για να διασκεδάσουν.

Αλλά στου... οπαδού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα και οι παρακλήσεις της πήγαν στον βρόντο. Τη συνέχεια, οι οπαδοί άρχισαν να της πετούνε με δύναμη τα λουλούδια που την έβρισκαν στο πρόσωπο. Κι ενώ, η Έλλη στην αρχή με χαμόγελο τους παρακαλούσε να μην τα πετούνε στο πρόσωπο, όταν είδε ότι την αγνοούσαν, ήρθε κι έγινε έξαλλη.

Έτσι, άφησε το μικρόφωνο και πριν αποχωρήσει, τους αποχαιρέτησε : «Καταλαβαίνω, ήρθατε να υποστηρίξετε την ομάδα σας όμως εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω... Λυπάμαι... αποχωρώ».