Κούπερ: Εφιάλτης το φιλί με τη Σάρα-Τζέσικα!

22.11.2012
Ένας από τους πιο καυτούς σταρ του Χόλιγουντ θυμάται την όχι και τόσο "εύκολη" ερωτική σκηνή που μοιράστηκε με την τηλεοπτική "Κάρι Μπράντσο".


Στα πρώτα βήματα της καριέρας του, ο Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) είχε περάσει από την αγκαλιά της "θρυλικής" ηρωίδας του "Sex and the City" όμως τα πράγματα δεν ήταν απλά.

Ο 38χρονος ηθοποιός μόλις ξεκινούσε και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) ήταν ήδη η… Σάρα Τζέσικα Πάρκερ οπότε το άγχος του ήταν σαφές και φυσιολογικό.

Όταν λοιπόν άρχισαν να του δίνουν συμβουλές για το πώς θα χειριστεί τις "ερωτικές στιγμές" με την πρωταγωνίστρια, του κόπηκαν τα πόδια, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος.

"Είχα πολύ άγχος όταν έκανα το 'Sex and the City' γιατί οδηγούσε μια πόρσε και φοβόμουν μήπως χτυπήσω το κεφάλι της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο ταμπλό στη σκηνή που είχαμε μαζί. Μόνο αυτό σκεφτόμουν…. Και ακριβώς πριν γυρίσουμε τη σκηνή, έρχεται ένας τύπος και μου λέει κάτι σαν 'Η SJP δεν κάνει φιλί με γλώσσα. Όχι γλώσσα, φίλε, θυμήσου'. Τα έχασα… 'Ποια είναι η SJP;' Σκεφτόμουν", παραδέχτηκε ο Μπράντλεϊ συμπληρώνοντας πως όταν τελικά γύρισαν τη σκηνή και πέρασαν στα φιλιά με την Κάρι Μπράνσο εκείνος προσπαθούσε να "κρατήσει τη γλώσσα του όσο πιο πίσω μπορούσε".

"Ήταν σκέτος εφιάλτης", ολοκλήρωσε ο Κούπερ χαρακτηρίζοντας έτσι την εμπειρία του στο σετ της δημοφιλούς σειράς. Όχι όμως και τη συμπρωταγωνίστριά του. "Εκείνη ήταν τέλεια", ξεκαθάρισε μιλώντας για την Πάρκερ, με την οποία αργότερα συναντήθηκαν ακόμη δύο φορές στον κινηματογράφο στις ταινίες "Failure to Launch" (2006) και "He's Just Not That Into You" (2009).

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να δεις τον Μπράντλεϊ Κούπερ και τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ περίπου στο 0:25. Όμως προς το τέλος θα αναγνωρίσεις –αν και δύσκολα- ακόμη έναν ηθοποιό που μάλιστα αυτό τον καιρό ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός. Τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux). Αγνώριστο όμως…

Ζωή Κίττα