Διάσημο ζευγάρι έχει χωρίσει, αλλά μένει στο ίδιο σπίτι

22.11.2012
Ο χωρισμός τους τελευταίους μήνες μάς έχει απασχολήσει πολύ, ειδικά μετά την αποκάλυψη ότι η σύζυγος γύρισε νωρίς σελίδα στη ζωή της.

Και μπορεί στην αρχή να μην παραδέχονταν τον χωρισμό, όμως, αυτός ήταν γεγονός, οπότε κι εκείνοι κι επίσημα δήλωσαν ότι τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Ο λόγος για τη Νίνα Λοτσάρη και τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη, οι οποίοι έχουν κρατήσει άριστες σχέσεις σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο.

Εξάλλου, από το γάμο τους έχουν αποκτήσει δύο κόρες και όπως λένε και οι ίδιοι, οι μικρές είναι πάνω από όλα. Και τώρα διαβάζουμε στο περιοδικό ΟΚ, ότι το πρώην ζεύγος όχι μόνο έχει άριστες σχέσεις, αλλά παραμένει κάτω από την ίδια στέγη! Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε πριν λίγες μέρες σε λούνα παρκ στο Μαρούσι, όπου πήγαν με την ενός έτους κόρη τους.

Και βλέποντας τις φωτογραφίες, αν δεν ξέρεις ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι έχουν χωρίσει, ούτε που σου περνάει από το μυαλό. Τα εύγε μας, διότι όταν δύο άνθρωποι είναι γονείς, ακόμη κι όταν χωρίζουν, πρέπει να είναι ενωμένοι για τα παιδιά!