JLo: Ο Κάσπερ δε με θέλει για τα λεφτά

21.11.2012
Η διάσημη λατίνα έχει πάντα στο πλευρό της τον αγαπημένο της και εξηγεί γιατί δεν τον αλλάζει με τίποτα…


Γυρίζει τον κόσμο με την περιοδεία της που ξεκίνησε το καλοκαίρι η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και, όπως παραδέχτηκε πρόσφατα η ίδια, η βοήθεια που της προσφέρει στις δύσκολες συνθήκες του "δρόμου" ο καλός της είναι ανεκτίμητη.

Ο Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) και η 43χρονη σταρ είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο τώρα και εκείνος χορεύει πάντα στο μπαλέτο της. Μάλιστα η JLo τον έχει κάνει και καλλιτεχνικό διευθυντή στην παγκόσμια περιοδεία της.

"Θέλεις να έχεις δίπλας σου ανθρώπους που σε νοιάζονται πραγματικά και όχι ανθρώπους που είναι εκεί μόνο για το… τσεκ", ομολόγησε η Τζένι μιλώντας στο ET Online και στη συνέχεια το έκανε πιο προσωπικό.

"Προφανώς εκείνος νοιάζεται πραγματικά, οπότε…", συνέχισε αναφερόμενη φυσικά στον καλό της τονίζοντας πόσο υπέροχο είναι που τον έχει δίπλα της στην περιοδεία.

Ευτυχώς για τη Λόπεζ, τα συναισθήματα είναι αμοιβαία.

"Όταν ξεκινάς ένα πρότζεκτ σαν αυτό χρειάζεσαι όλη την αγάπη και τη συμπαράσταση που μπορείς να έχεις", εξηγεί ο 24χρονος χορευτής με τη σειρά του, προφανώς δηλώνοντας ότι εκείνος τα χαρίζει απλόχερα στην αγαπημένη του. Τυχερή Τζένιφερ…

Ζωή Κίττα