Ο Σχοινάς μιλάει για τη σχέση του με Κοκκίνου

21.11.2012
Χρόνια ολόκληρα έχουν περάσει από το θρυλικό ερωτικό τρίγωνο Διονύσης Σχοινάς – Καίτη Γαρμπή – Έλλη Κοκκίνου, που μας είχε απασχολήσει πολύ και για πολύ.

Η περιβόητη πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή στη διάρκεια του «Μπράβο» και οι φήμες ότι την ίδια περίοδο δεν είχε τελειώσει οριστικά με την Κοκκίνου, η οποία τον είδε να ζητάει σε γάμο μια άλλη γυναίκα, ήταν (όπως και να το κάνουμε) μία ιστορία που σήκωνε άφθονο gossip και φήμες.

Δεκαπέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε και ο Σχοινάς για πρώτη φορά ξεκαθαρίζει τι ακριβώς είχε συμβεί τότε και ποια ήταν η αλήθεια για τη σχέση του με την Κοκκίνου. Ο γνωστός τραγουδιστής πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι», όπου ξεκαθάρισε ότι με την Έλλη είχαν χώρισε καιρό πριν κάνει την πρόταση γάμου στην Γαρμπή.

«Αυτό πρέπει να το τελειώσουμε. Τη σχέση που είχα, την είχα τελειώσει 7 μήνες πριν. Ποτέ δεν θα έβγαινα να κάνω πρόταση γάμου ενώ είχα μια άλλη σχέση. Έλεος! Δεν ήμουν μαζί με την κοπέλα όταν έκανα την πρόταση γάμου. Είναι κουκουρούκου. Ήμουν 7 μήνες χωρισμένος. Να το ξεκαθαρίσουμε μετά από 15 χρόνια» δήλωσε χαρακτηριστικά και κάλλιο (πολύ) αργά παρά ποτέ.

Ωστόσο, ποιες είναι οι σημερινές σχέσεις του ε την Έλλη; Ο ίδιος τονίζει ότι είναι οι καλύτερες. «Αν την δω βεβαίως θα την αγκαλιάσω, θα την φιλήσω, αφού την αγαπάω. Προς Θεού».