Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ακύρωσε τον γάμο της (πάλι;)

19.11.2012
Τελικά δεν φαίνεται να τρώμε σύντομα κουφέτα από την πριγκίπισσα της ποπ που έχει κάνει αυτό τον γάμο κάτι σαν το… γιοφύρι της Άρτας.

Και ενώ οι φήμες ήθελαν την Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) και τον Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick) να παντρεύονται τον χειμώνα, μαθαίνουμε ότι τα σχέδια άλλαξαν λόγω "ατελείωτων καυγάδων".

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", "η σπίθα που υπήρχε ανάμεσα στο ζευγάρι έχει σχεδόν σβήσει και το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί επικίνδυνα".

"Η Μπρίτνεϊ και ο Τζέισον σχεδίαζαν να παντρευτούν στα τέλη του Δεκέμβρη αλλά τσακώνονται συνέχεια τον τελευταίο καιρό και έβαλαν… πάγο. Μπορεί να λένε ότι πρόκειται περί αναβολής, όμως φαίνεται ότι γάμος δεν θα γίνει ποτέ", μεταφέρουν πηγές του Radar Online.

Τα προβλήματα φαίνεται ότι προέκυψαν γιατί η 30χρονη τραγουδίστρια θέλει κοντά της έναν σύντροφο και όχι έναν ακόμη πατέρα!

"Η Μπρίτνεϊ δεν διασκεδάζει καθόλου με τον Τζέισον, ο οποίος της φέρεται μάλλον πατρικά και καθόλου ρομαντικά, όπως θα περίμενε κανείς", συνεχίζουν οι πηγές συμπληρώνοντας ότι πάει καιρός που το ζευγάρι κοιμάται σε χωριστές κρεβατοκάμαρες.

Εδώ και μερικούς μήνες ο Τράγουικ είναι συν-κηδεμόνας της αρραβωνιαστικιάς του μαζί με τον πατέρα της, Τζέιμι (Jamie) και φαίνεται πως αυτός ο ρόλος έχει κυριαρχήσει έναντι εκείνου του συντρόφου.

Οι πληροφορίες θέλουν όλη την οικογένεια της Μπρίτνεϊ καταβεβλημένη από τις εξελίξεις, όμως οι μόνοι που έχουν λόγο στο θέμα είναι… η νύφη και ο γαμπρός.

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αναβάλεται ο γάμος της Σπίαρς. Την πρώτη φορά ο λόγος ήταν η δίκη για την μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον της ο πρώην μανατζέρ της. Το ζευγάρι ήθελε να τελειώσει αυτο το ζήτημα και μετά να βάλει την κουλούρα. Όμως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Και αυτό σίγουρα, μόνο προβλήματα φανερώνει.

Ζ. Κ.