Ποια κρίση; Ιδού οι αμοιβές των σταρ του Dancing

13.11.2012
Όλο αυτό το διάστημα ακούγαμε για τις γενναίες περικοπές που έκανε η παραγωγή του Dancing with the stars στις αμοιβές των σταρ λόγω κρίσης και οικονομικών δυσκολιών.

Κι εκεί που πήγες να νιώσεις μια συμπόνοια για τους φιλάνθρωπους σταρ, βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας οι αμοιβές τους, αλλά και οι απαιτήσεις κάποιων κι απλά αναρωτιέσαι: εσύ βρίσκεσαι σε άλλο πλανήτη ή τούτοι; Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» λοιπόν, δημοσίευσε τα χρήματα που έχουν συμφωνήσει να παίρνουν όλοι οι συντελεστές στο show χορού του ΑΝΤ1 και τα ακούσαμε και στη Μεσημεριανή Μελέτη.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Οι επαγγελματίες χορευτές παίρνουν 500 ευρώ το επεισόδιο, χωρίς καμία διάκριση και το ποσό αυτό ίσχυε και πριν από δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι ο χορευτής που θα φτάσει μέχρι τον τελικό θα πάρει περίπου 7.500 ευρώ.

Στα "αστέρια" τα πράγματα είναι διαφορετικά κι έχουμε κατηγορίες. Οι "πιο σταρ", οι "μεσαίοι" και οι "μικροί". Στην πρώτη γραμμή το δημοσίευμα φέρνει την Βάνα Μπάρμπα, η οποία εκεί που ήταν "θα χορέψω, δεν θα χορέψω" διαβάζουμε τώρα ότι έθεσε όρο να μείνει τουλάχιστον δύο μήνες στο παιχνίδι! Ήταν να μην το πάρει απόφαση. Η αμοιβή της θα είναι 1.000 ευρώ το live, οπότε κάνε τον λογαριασμό. Αναρωτιόμαστε, και πώς θα γίνει να παραμείνει στο παιγνίδι; Γιατί, υπάρχει και η προτίμηση του κοινού (η τελευταία της μάχη στον πολιτικό στίβο με τον ΛΑΟΣ ήτο απόλυτα αποτυχημένη) και τι θα γίνει με αυτήν;

Την ίδια συμφωνία φαίνεται ότι έχει κάνει και ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος αρχικά ζήτησε να παραμείνει για 14 live (μέχρι τον ημιτελικό δηλαδή;) κάτι που δεν έγινε δεκτό και υπήρξαν πρόσθετες συζητήσεις. Και αναρωτιέσαι τώρα εσύ: ο Τσαλίκης που ξεβιδώνεται στην πίστα και ως τραγουδιστής που γεμίζει μαγαζιά ακόμη και σήμερα, έχει ανάγκη τέτοιες συμφωνίες; Δεν είναι σίγουρος για τις χορευτικές του ικανότητες; Και κυρίως για την προτίμηση του κοινού;

Την πρώτη κατηγορία συμπληρώνει η Βάσια Τριφύλλη η οποια επίσης θα αμείβεται με 1.000 ευρώ το επεισόδιο, ενώ ζήτησε να έχει άποψη και για τα κοστούμια που θα φοράει.

Στην μεσαία κατηγορία, όπου οι αμοιβές ανέρχονται στα 900 ευρώ το επεισόδιο συναντάμε τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, τον Γιάννη Αϊβάζη, τον Σπύρο Σούλη και τον Κώστα Κρομμύδα (!). Το θαυμαστικό πάει για το τελευταίο όνομα και για το γεγονός ότι θα αμοίβεται καλύτερα από την Έλενα Παπαβασιλείου.

Γιατί ω ναι, η σέξι παρουσιάστρια είναι στην τρίτη κατηγορία. Εκεί συναντάμε επίσης το Νίκο Αναδιώτη (άμα ήταν Τιτανικός το Dancing θα ήταν ο...Λεονάρντο ντι Κάπριο σε μελανούρι) τον Ηλία Βρεττό, την Λάουρα Νάργες και τη Νικολέττα Ράλλη. Η αμοιβή τους θα είναι 800 ευρώ σε κάθε live.

Και πάμε στο "βαρύ" πυροβολικό, την Ζέτα Μακρυπούλια που τόσα και τόσα είχαν ακουστεί για την αμοιβή της. Η μείωση που δέχθηκε τελικά ήτο μεγάλη (ούτε την... Τρόικα να είχε φέρει ο ΑΝΤ1) και σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα αμείβεται με 4.000 ευρώ το επεισόδιο. Ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει συμφωνήσει για 12.000 ευρώ συνολικά για όλο τον κύκλο, ενώ ο Αλέξης Κωστάλας είναι συμφερτικός αφού συμφώνησε να πάρει 6.000 ευρώ για όλο τον τρίτο κύκλο του Dancing with the Stars. Για την αμοιβή της Κατιας Δανδουλάκης δεν ακούσαμε κάτι....