Η Στιούαρτ τα μασάει για τον Πάτινσον

08.11.2012
Ύστερα από τόσο καιρό που τα σενάρια γύρω από την προσωπική της ζωή οργιάζουν, η νεαρή ηθοποιός αποφάσισε να ανοίξει το στοματάκι της.


Αυτό τον καιρό, και ενόψει της επικείμενης παγκόσμιας πρεμιέρας του δεύτερου μέρους της "Χαραυγής", η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) έχει πάρει… σβάρνα όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές προωθώντας την τελευταία ταινία του δημοφιλούς franchise "Λυκόφως" (Twilight).

Με δεδομένο το σκάνδαλο που τάραξε τη σόουμπιζ και διέλυσε –αν και προσωρινά- σχέση της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) όταν παραδέχτηκε δημοσίως το κέρατο που του έριξε όλοι περίμεναν κάποιο σχόλιο της.

Όμως, όλως περιέργως κανείς δεν της έκανε σχετική ερώτηση. Ακόμη και στην εκπομπή του MTV που οι δυο τους εμφανίστηκαν πρώτη φορά μαζί μετά το συμβάν, η συζήτηση δεν έφτασε μέχρι εκεί.

Χθες όμως, η 23χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή "Today show" όπου αφού τελείωσαν οι ερωτήσεις σχετικά με την "Μπέλα", τον ρόλο που ερμηνεύει στην ταινία, μία από τους οικοδεσπότες πήρε βαθιά ανάσα και έκανε την απαγορευμένη ερώτηση, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

"Έχεις πολλούς θαυμαστές, Κρίστεν, και θα μας μισούσαν αν δεν ρωτούσαμε: Είσαι τελικά ξανά ζευγάρι με τον Ρόμπερτ Πάτινσον;", ρώτησε η δημοσιογράφος γρήγορα γρήγορα.

"Περίεργο που το αναφέρεις αυτό", ψέλλισε εμφανώς δυσαρεστημένη η Στιούαρτ προχωρώντας σε μια απάντηση που χρειάζεται αποκρυπτογράφηση. Ή μήπως όχι;

"Θα αφήσω τον κόσμο να παρακολουθεί την όποια ταινιούλα νομίζει ότι είναι οι ζωές μας και γενικά θα τους αφήσω να φαντάζονται. Αυτό λέω πάντα", τόνισε στο τέλος ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα της έπαιρναν κουβέντα.

Πάντως, η επίσημη πρώτη για τη βαμπιροταινία πλησιάζει και όλες οι κάμερες θα είναι στο κόκκινο χαλί για να καταγράψουν και την παραμικρή κίνηση, το παραμικρό νεύμα ή υπονοούμενο που θα "παιχτεί" ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές του.

Ζωή Κίττα