Ποιους διάσημους παρέσυρε ο τυφώνας Σάντι;

30.10.2012
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκονται τις τελευταίες μέρες οι πολιτείες της Ανατολικής Ακτής στις ΗΠΑ και η θεομηνία στάθηκε αφορμή να πέσουν μερικές μάσκες…


Και ενώ οι εικόνες που έρχονται από το σαρωτικό πέρασμα του τυφώνα Σάντι, κυριολεκτικά, συγκλονίζουν, το Τwitter αποκαλύπτει ότι υπάρχουν μερικοί διάσημοι οι οποίοι ζουν αποκλειστικά στον κόσμο τους. Και το απολαμβάνουν κιόλας.

Πρώτη και καλύτερη η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) η οποία ξεπέρασε τον εαυτό της τιτιβίζοντας το εξής απίστευτο: "ΓΙΑΤΙ είναι όλοι σε ΤΕΤΟΙΟΝ πανικό σχετικά με τον τυφώνα (που εγώ τον λέω Σάλι)..;".

"Σταματήστε να προβάλλεται αρνητισμό. Σκεφτείτε θετικά και προσευχηθείτε για ειρήνη", συνέχισε το καθόλα άσχετο παραλήρημα της η 26χρονη ηθοποιός που προφανώς δεν πτοείται ούτε από τα στοιχεία της φύσης.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και η ηθοποιός Μαίρη Λιν Ράισκαμπ (Mary Lynn Rajskub), η οποία έγινε γνωστή από τον ρόλο της στην τηλεοπτική επιτυχία "24" στο πλευρό του Κίφερ Σάδερλαντ (Kiefer Sutherland).

Τη στιγμή που 14 άνθρωποι έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους, η 41χρονη ηθοποιός πόσταρε ένα μήνυμα με το οποίο προέτρεπε τους φίλους της "να ασχοληθούν με τους κοιλιακούς τους"!

Μετά από ορισμένα αρνητικά σχόλια που εισέπραξε, η Μαίρη Λιν –που ζει στο Λος Άντζελες- προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας "Επίσης, δεν είμαι σίγουρη τι μπορώ να κάνω για τους ανθρώπους που μέσα στην καταιγίδα από εδώ που είμαι".

Μεγάλες κουβέντες πόσταρε επίσης η θρυλική "Αλέξις" της τηλεοπτικής "Δυναστείας" η οποία βιώνει το δικό της… δράμα.

"Πρόκειται για μια κατάσταση πραγματικής εκτάκτου ανάγκης… Το Στάρμπακς είναι κλειστό", τιτίβισε με… απόγνωση η 79χρονη Τζόαν Κολινς (Joan Collins) προσθέτοντας λίγο αργότερα: "Πραγματική καταστροφή είναι που τα Bloomingdales είναι σήμερα κλειστά. Πού θα ψωνίσει ένα κορίτσι μέσα στον τυφώνα;"

Στον αντίποδα αυτών των σχολίων στάθηκε περήφανη η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) εκφράζοντας δημοσίως την ανησυχία της για την καταστροφή.

"Όλοι οι φίλοι μου στη Νέα Υόρκη μου στέλνουν φωτογραφίες αυτής της καταιγίδας. Προσεύχομαι για όλους στην ανατολική ακτή. Ελπίζω να είστε όλοι ασφαλείς", έγραψε η 31χρονη ριάλιτι σταρ αδιαφορώντας για το σχόλιο του Ρίκι Τζερβέις (Ricky Gervais) που την αφορούσε άμεσα.

"Αυτή η 'Σάντι' που είναι συνέχεια στην τηλεόραση και έχει σαρώσει όλη την ανατολική ακτή… υποθέτω ότι είναι μια από τις Καρντάσιαν, έτσι;", έγραψε στο Τwitter του ο αρραβωνιαστικός κωμικός της Ολίβια Γουάιλντ (Olivia Wilde) και όποιος γέλασε, γέλασε!

Ζ. Κ.