Παπαχρήστου: Μιλάει για το χαστούκι του Κασιδιάρη

30.10.2012
Τις τελευταίες μέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου η φήμη ότι η αθλήτρια του στίβου Βούλα Παπαχρήστου δέχτηκε πρόταση να κατέβει δήμαρχος.

Συγκεκριμένα στο δήμο Αχαρνών με την Χρυσή Αυγή(!) Η Παπαχρήστου μίλησε στο δελτίο του Star και διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες, τονίζοντας ότι δεν δέχτηκε ποτέ τέτοια πρόταση. Μάλιστα, δήλωσε κατηγορηματικά ότι αν της γινόταν τέτοια πρόταση από την Χ.Α δεν θα δεχόταν.

Κι αφού έλυσαν το θέμα της «υποψηφιότητας» πέρασαν στο άλλο θέμα, αυτό του Ηλία Κασιδιάρη που το προηγούμενο διάστημα γράφτηκαν πολλά για τη σχέση τους. Η γνωστή αθλήτρια δε θέλησε να σχολιάσει κάτι, παραπέμποντας τον ρεπόρτερ στην άλλη πλευρά. "Ρωτήστε τον κύριο Κασιδιάρη γιατί ρωτάτε μόνο εμένα; Κάποια πράγματα είναι προσωπικά" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πάντως, ήτο λαλίστατη για τον... πολιτικό/βουλευτή Κασιδιάρη, υποστηρίζοντας ότι ως πολιτικός δε λέει, ούτε κάνει τρελά πράγματα(!) Για να μας αποτελειώσει με την άποψη της για το χαστούκι που έριξε ο Κασιδιάρης στη Λιάνα Κανέλλη. Ποια είναι η άποψη της γυναίκας Παπαχρήστου για τη βία που υπέστη μία άλλη γυναίκα;

"Όλοι είδαμε ότι δεν το ξεκίνησε εκείνος"!!! Τα λόγια είναι περιττά.