«Έφυγε» η μητέρα του Νίκου Σεργιανόπουλου

10.10.2012
Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2004, όταν ο Νίκος Σεργιαννόπουλος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στο σπίτι του

και κλείνει σήμερα με τον θάνατο της μητέρας του, Νικολέτας. Εξάλλου, ήταν το τραγικό πρόσωπο της ιστορίας, αφού έζησε το δράμα της οικογένειας της μέχρι το τέλος. Η Νικολέτα Σεργιανοπούλου έζησε ό, τι χειρότερο μπορούσε να βιώσει μια μητέρα αφού μέσα σε λίγους μήνες έχασε και τα δύο της παιδιά.

Τον Ιούνιο του 2008, ο Σεργιανόπουλος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στο διαμέρισμά του, με την υπόλοιπη οικογένεια να κρύβει από τη μητέρα του το μεγάλο μυστικό, δηλαδή τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της γιος. Η κόρη της εκείνη την περίοδο ήδη έδινε τη δική της μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και λίγο καιρό μετά έφυγε από τη ζωή. Είναι το δεύτερο μεγάλο χτύπημα για την ηλικιωμένη Νικολετα, η οποία πια είχε στήριγμα τον γαμπρό της.

Αλλά η μοίρα δεν έλεγε να σταματήσει τα χτυπήματα της και λίγους μήνες μετά έφυγε από τη ζωή και ο σύζυγος της κόρης της. Μέχρι και την Δευτέρα που άφησε την τελευταία της πνοή είχε στηρίγματα τα δύο εγγόνια της.