Σοκ: Χωρίζει ο Σισέ!

10.10.2012
«Τα επτά χρόνια φαγούρα» που λένε, φαίνεται ότι ήρθαν κι έπιασαν και τους Σισέ, αφού το διάσημο και πολυαγαπημένο ζεύγος χωρίζει μετά από εφτά χρόνια γάμου!

Τζιμπρίλ και Τζουντ τους τελευταίους μήνες ζουν χωριστά και σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, είναι θέμα χρόνου να εκδοθεί και το διαζύγιο! Σοκ(ι), τι να λέμε, αφού επρόκειτο για αγαπημένο ζεύγος και τον έρωτα τους όσο έζησαν στην Ελλάδα, τον είχαμε μάθει από πρώτο χέρι.

Αλλά φαίνεται ότι η άτιμη η «φαγούρα» πάνω στην επταετία δεν κάνει διακρίσεις. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι ζει χώρια τους τελευταίους μήνες, ενώ η 36χρονη Ουαλή δεν παραβρέθηκε στα γενέθλια του Γάλλου επιθετικού τον προηγούμενο Αύγουστο.

Για την ιστορία, Σισέ και Τζουντ γνωρίστηκαν σε κλαμπ το 2005 και παντρεύτηκαν τον ίδιο χρόνο στην Ουαλία. Μάλιστα, ο Τζιμπρίλ τότε αγωνιζόταν στην Λίβερπουλ και ως εκκεντρικός που είναι στο στυλ, το γαμπριάτικο σμόκιν ήταν στα χρώματα της ομάδας. Από το γάμο τους απέκτησαν τρία παιδιά, ενώ έχουν άλλα δύο από προηγούμενες σχέσεις.